Usamljena srca često tragaju za savršenom srodnom dušom, ulaze iz odnosa u dodnos, nadajući se da će se njihova prava ljubav slučajno pojaviti i isupuniti taj deo života. Ipak, prema zakonu Univerzuma ništa se ne događa slučajno. Kako pronaći pravu ljubav? Prvo, prestanite da je tražite i ređate razočaranja jedno za drugim. Ona će doći kada bude pravo vreme za to, taj susret vam je suđen, ali dosta toga zavisi od vas.

Šta zračite, to privlačite - Ovaj zakon važi i u ljubavi! Na primer, ako žena ne poštuje sebe, privlači muškarca koji je takođe neće poštovati; ako ne zna šta želi u životu, ni njen muškarac neće moći d aje podrži; ako nema ljubavi prema sebi, ne može da očekuje ni ljubav od drugih.

Sve što nam se dešava iznutra, odražava se na spolja, kroz ljude, događaje, prijatelje i, pre svega, kroz osobu koja nam je najbliža - našeg partnera. Sve se to dešava kako bi svako od nas naučio određene lekcije i stekao kvalitete i znanja koja nam nedostaju. Što je žena bliža sopstvenom skladu i integritetu, bolje je njeno samopoštovanje, pozitivnije raspoloženje i odnos prema svetu, što bolje poznaje sebe, što više voli sebe, tako će pre i upoznati pravu osobu za sebe.

Što više učite o sebi, o svojoj duši, o svojim ciljevima, o svojim emocijama - postoje veće šanse da će prava osob aući u vaš život. Posmatrajte ljude iz vašeg okruženja koji nisu imali sreće u ljubavi, uglavnom su to osobe koje ponavljaju istu prirodu partnera. Na primer, iznova se zaljubljuju u narcise, manipulatore, poročne osobe... To se sve događa jer nisu naučili važnu lekciju - vibracije za priziv prave ljubavi kriju se u vama. Kako se ponaša prema sebi - takve i partnere privčlačite u svoj život.

Ne postoji veza između dve polovine. Ljubav je moguća isključivo između dve osobe, a ne između praznih polovina. Ako uložite svoju energiju u sebe, u svoj samorazvoj, nikada nećete izgubiti u igri ljubavi. Pre nego što pomislite o srodnoj duši, morate da pronađe sebe i više volite sebe. Tada se vrata život aotvaraju za pravu ljubav.

Izvor: Sensa