Svaka duša je posebna, autentična sa svojim vrlinama, manama i željama, ali postoje duše koje su slične i međusobno se privlače.

Da li ste osoba sa starom dušom? To su ljudi koji su posvećeni duhovnom razvoju, tragaju za dubljom istinom i mudrošću, vide širu sliku stvari, a za materijalno nisu toliko zainteresovani. Stare duše su zaista posebne, ali se suočavaju sa jednom blokadom - teško pronalaze ljubavne partnere.

Evo zbog čeka "stare duše" teško pronalaze srodnu dušu:

1. Imaju snažan osećaj sopstvenog identiteta

Što znači da znaju ko su i istovremeno šta žele, a šta ne.

2. Češće se povezuju sa privremenim partnerima

Život ih često poveže sa ljudima sa kojima moraju nešto naučiti. Oni koriste taj odnos kako bi se razvili, pa nastavili dalje. Budući da brzo uče lekcije, ovakvog partnera lako ostavljaju i kreću novim putem.

3. Imaju višu misiju

Skloni su čestim i brzim promenama, a ukoliko ih partner u tome ne prati entuzijastično, može doći da zahlađenja.

4. Ne zadovoljavaju se sitnicama

Oni ne žele samo površnu vezu, već iskrenu, osvećenu i duboku ljubav na duhovnom nivou. Ako je ne pronađu, radije će ostati sami.

5. Oni su emotivni i duhovni "iscelitelji", pa privlače ljude kojima je potrebno isceljenje ili uteha, a ne partnerstvo. Kada pomognu drugoj osobi da zaceli rane, vrlo je moguće da će nastaviti dalje sami.

6. Ne vole igrice

Pravila današnje igre, gde morate pokazati nezainteresovanost da biste bili zanimljivi, obeshrabruju ih. u tome ne vide smisao. Istovremeno, njihova iskrenost i istinitost nisu u skladu sa današnjim svetom pretvaranja i manipulacije.

7. Imaju emocionalni prtljag

Često ne mogu da se oslobode emocionalnih stanja iz prošlosti, ali znaju da je pre ulaska u odnos neophodno odbaciti stara uverenja i neisgurnosti.

Kada se reše svojih zabluda i oslobode stega uz pomoć iskustva i lične motivacije, srodne duše mogu pronaći partnera za sebe, a u ljubavi su čarobne, vole bez granica i tu su za partnera u svakom trenutku - u dobru i zlu.

Izvor: Sensa