Kada često imate pogrešne partnere i lako se upletete u mrežu toksičnihveza, počinjete da sumnjate i pitate se - "Da li ću ikada pronaći svoju srodnu dušu", piše Lovesensa.

Prvi korak na putu do srećne ljubavi jeste da prestanete da ulazite u veze samo zbog straha od samoće.

Kosmos uporno radi na tome da vas dovede do istinske ljubavi. Ako primećujete ove znakove, onda će vas uskoro spojiti sa partnerom iz vaših snova:

1. Ne plašite se da pokažete svoju pravu prirodu

Ako ste došli u tu fazu svog života kada ste već prihvatili sebe i svoje telo, ovo je jasan pokazatelj da ste sada spremni da privučete srodnu dušu. Volite sebe, naučili ste da budete ono što jeste, i ne gubite vreme na pogrešne ljude i one koji vas uzimaju zdravo za gotovo. Vreme je da upoznate svoju ljubav.

2. Stalno se srećete sa istom osobom.

Možda na istom mestu, možda na sastancima sa prijateljima ili na poslu. Možda kosmos pokušava da vam nagovesti u kojem smeru treba da krenete da biste upoznali ljubav svog života. Ovo ne mora da bude neka nova osoba. To može biti i neko iz prošlosti ko je se sada počeo češće da se pojavljuje u vašoj svakodnevici. Samo treba da obratite pažnju.

3. Primećujete puno slučajnosti

One sitnice na koje niste obraćali pažnju mogu vam biti poznate. Možda ste češće počeli da primećujete zaljubljene parove ili čujete priče o ljudima koji su pronašli svoju ljubav. To je znak da ste na dobrom putu.

9 znakova da će vam KOSMOS uskoro doneti pravu LJUBAV: ovi simboli pokazuju da je srodna duša u vašoj blizini
Foto: Sensa ove-osobine-ima-samo-zena-voda-11-znakova-da-ste-postali-neverovatno-snazna-zena

4. Svi vaši snovi su o istoj osobi

Možda mislite da to ne znači ništa, ali ako vam se jedna osoba neprestano pojavljuje u snovima, tada vas podsvesni um upućuje na nju. Možda to još uvek ne razumete, ali obratite pažnju na to šta vam govori vaš unutrašnji glas.

5. Više ne želite gubiti vreme na pogrešne odnose

Ako i dalje provodite vreme sa pogrešnim ljudima, prava osoba se neće pojaviti. Kada ste spremni da ostavite sve u korist nečega stvarnog, nešto unutar vas će se promeniti. Više nećete prihvatati loše odnose i loše partnere koje ste trpeli ranije. Univerzum će to primetiti, jer to znači da ste spremni da se otvorite pravoj energiji.

PageBreak

9 znakova da će vam KOSMOS uskoro doneti pravu LJUBAV: ovi simboli pokazuju da je srodna duša u vašoj blizini
Foto: Shutterstock 9-znakova-da-ce-vam-kosmos-uskoro-doneti-pravu-ljubav-ovi-simboli-pokazuju-da-je-srodna-dusa-u-vasoj-blizini

6. Intuicija vam govori da sve vaše prethodne veze nisu bile suđene

Sve bivše ljubavi za vas su sada samo lekcija i ostavljate ih daleko iza sebe. Svesni ste zašto niste opstali sa bivšim partnerom i sada želite svoje iskustvo da upotrebite u izgradnji nove ljubavi. Kada postanete svesni svojih greški, ljubav će se iznenada pojaviti.

7. Napokon tačno znate šta vam treba

To znači da ste spremni za nešto zaista ozbiljno. Vizualizujte svog partnera - ovo će dati Univerzumu signal da je vreme da se materijalizuje.

8. Više ne sumnjate da ćete upoznati partnera svojih snova

Više ne tražite očajnički željenog partnera, samo verujete da će doći. I to zato što se već dešava! Ako želite ljubav, budite spremni za nju kada s epojavi u vašem životu.

9. Znate da će sa vama biti sve u redu, čak i ako ostanete sami

Iako ste sigurni da ćete upoznati pravog partnera, takođe znate da ako se to ne dogodi, biće vam dobro. A to znači da je vaša srodna duša već na putu do vas.

Izvor: Lovesensa