Želim zrelu ljubav. Ljubav u kojoj ne postoje igrice i manipulativne taktike. Ljubav u kojoj ne moraš pogađati šta će biti sledeći korak.

Želim ljubav u kojoj ćemo zajedno rasti i razvijati se. Ljubav punu podrške i motivacije. Odnos u kojem se vernost i odanost podrazumevaju. Ljubav koja meinspiriše da postanem najbolja verzija sebe.

Iako smo svi različiti, imamo drugaliji način iskazivanja ljubavi, posebne rane na duši i specifičan put kreiranja odnosa, najvažnije je da volimo, budemo voljeni i ostanemo tu jedno za drugu - i u tamnim, i u svetlim danima.

Umorila sam se od svih igrica sa osećanjima, pokušajima da nešto dokažem ili jednostavno pobegnem od problema. Čim se na horizontu pojave prve poteškoće, ljudi su skloni da vas napuste i iščeznu. Ljubav je nešto potpuno suprotno - to je životna snaga u kojoj se držimo zajedno, i u dobru i u lošem.

Želim osobu koja je 100% sa mnom, koja mi daje svoje srce u celosti, kao i ja njoj. Želim ljubav u kojoj se zajedno trudimo da sve funkcioniše. Spreman sam da dam sve što je u mojoj moći da veza funkcioniše. Želim ljubav u kojoj bismo mogli da se slušamo i čujemo. Odnos u kojem se razumemo i ne sudimo. Želim ljubav u kojoj ne treba da pratimo greške jedni drugih, već da opraštamo i stalno se štitimo.

Želim zrelu ljubav, ljubav koja će uvek biti iskrena, strpljiva i bez prinude. Želim vezu u kojoj će između nas biti otvoreno odnos i toplina. Ako nešto pođe po zlu, želim da razgovaramo o tome jedni sa drugima, a ne jedni o drugima.

Želim odnos u kojem ćemo zajedno odrastati, ali potpuno nezavisni i slobodno. Odnos u kojem on odrasta pored mene i ja pored njega. Želim da lako dišemo, tako da nam niko ne odseče krila, niko ne ometa letenje. Tako da sanjamo i ostvarimo svoje ciljeve.

Ljubav u kojem dišemo zajendo, a ostajemo slobodni. Želim vezu u kojoj se oboje osećamo sigurno i bezuslovno podržavamo međusobne snove. Nadam se da smo dovoljno zreli da se borimo za svoju ljubav i prihvatimo jedni druge onakvima kakvi jesmo, umesto da jurimo sablasni ideal onoga što ljubav treba da bude.

Izvor: Sensa