Da li često radite protiv sebe?

Da li sebi vidite ljubav, osobu koju treba podstaći i zagrliti, ili osobu koju treba neprestano kritikovati?

Skloni smo da radimo posao koji ans ne ispunjava, samo zato što se plašimo promene. Dok se posmatramo u ogledalu, čest uviđamo mane na našem telu i licu, a ne vidimo lepotu. Skloni smo da brojimo kilograme, taložimo mane i sabiramo svoje greške. Svakodnevno sebe kritikujemo, ponižavamo i ugrožavamo.

Ako ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna duša

Sve dok ne prihvatimo i ne zavolimo sebe i naša srodna duša nas ne može prihvatiti.

Kada osvestite da ste dobri i sjajni baš takvi kakvi jeste, počinjete da zračite jednom novom i lepom energijom - energijom ljubavi. Uutrašnja uverenja i misli su poput magneta - ako imate lepe i pozitivne misli, to će se i manifestovati u vašem životu. Ako prihvatite i zavolite sebe, i drugima će biti lakše da vas prihvate i vole baš takve kakvi jeste.

Prihvatimo sebe  ili hrabro krenimo putem promene koju želimo - bez osuđivanja, bez kritika, bez besa.

3 NAČINA DA PRIVUČETE ISPUNJENJE ŽELJA: Evo kako da Univerzumu pošaljete jasnu poruku

Susret sa srodnom dušom proizilazi iz vašeg unutrašnjeg stanja ljubavi. To će se dogoditi kada više ne budemo osećali potrebu da se dogodi, jer ćemo imati magičnu ljubav u sebi. Pojaviće se kao jagoda na vrhu kolača, kao naš dostižni san.

Naša srodna duša oseća našu energiju i neće nam dopustiti da se približimo sve dok u sebi ne ostavrimo stanje ljubavi. Ona nas uči kako da proneđemo sebe, podstiče nas da uspostavimo mir i dobru energiju, da rastemo, napredujemo i tako pronađemo put do nje.

5 koraka do željenog bogatstva: evo kako privući novac koji vam je potreban

Oslobodite se zamki ega koji vas sputava, otresite njegove senke - a onda zakoračite stazom novog života koja je popločana romantičnimsnovima. Na tom putu očekuju vas razni susreti, ali jedan će biti pravi i doneće vam nešto čarobno.

Kada prestanemo sebe da kritikujemo za svaku sitnicu i prihvatimo sebe kao biće kakvo jesmo, mnogo ćemo lakše prepoznati koje su duše lažne, a koja je srodna duša zaista prava za nas.

Kroz ljubav sprečavamo razočaranja, imamo više sreće i optimizma, ali kao magnet privlačimo i srodnu dušu.

Počnite već danas sa pozitivnim afirmacijama i pisanjem dnevnika - ponavljajte reči koje vas hrabre, podsećajte sebe i iz dana u dan, primetićete koliko ste odmakli u procesu ličnog razvoja.

Izvor: Lovesensa