Da li tragate za svojom srodnom dušom? Da li tražite svoju ljubav u raznim osobama, licima, na različitim mestima, ali se ona nikako ne pojavljuje? Više nema potrebe da je tražite - istina je da će ona vas sama pronaći. Kako biste upoznali svoju srodu dupšu, prvo je važno da se oslobodite idreala koji ste zamislili u svojoj glavi. Idealizacija je rizična stvar koja vas ograničava, otpustite vizualizaciju savršene osobe i pustite da vas srce vodi.

Drugo, morate ući na vrata ljubavi, napraviti prvi korak, bacajući u stranu arogantan ponos i sve vrste predrasuda. Iskrneo pristupite, bez pretvaranja i masku. Kada ste potpuno svoji, šaljete pozitivne vibracije ka svojoj pravoj ljubavi, ona ih oseća i to je vodi direktno do vas. Uvek ostanite svoji, ni pod kojim uslovima se ne menjajte, živite u skladu sa svojim verovanjem. Tada se poput magneta srodne duše traže i privlače - magično, ali je realno.

Umesto da vizualizujete savršenu osobu, počnite da zamišljate kako taj odnos treba d aizgleda. Zamislite vaš savršen idealan odnos, osvestite u mašti vrednosti poput poštovanja, poverenja, razumevanja, međusobne podrške... Kreirajte u mislima neku situaciju u kojoj biste voleli da se potencijalni partner nađe pored vas. Zamislite vaše jutro, kako izgleda vaš odlazak na spavanje, kako zajedno ručate idete na posao, kako se provodite putujete... Zamislite sve divne situacije i osećanja koja se bude u takvim trenucima.

Pazite šta želite, jer može da se ispuni! Baš tako - svaka vaša misao i želja šalje određene vibracije ka Univerzumu. Zato dobro definišite svoj ljubavni san i šta je to što zaista očekujete od odnosa sa partnerom. Kada sve u vašem umu bude kristalno jasno, a vi postanete apsolutnos voji sa razvijenom ljubavi prema sopstvenom biću, prava ljubav će zakucati na vaša vrata.

U određenom trenutku ta vrata će se otvoriti - On (Ona) će se pojaviti. I vi ćete znati da je to zaista susret srodnih duša!

Izvor: Sensa