Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KADA NA SATU VIDITE 22:22, UNIVERZUM ŠALJE MOĆNU PORUKU: Evo šta treba uraditi da bi se obilje uvećalo i želja ispunila

Šta znači kada na satu vidite 22:22 - moćna poruka Univerzuma, a evo šta treba da uradite da bi se želje ispunile, ljubav procvetala, a obilje uvećalo!

 Šta znači kada na satu vidite 22 22_1992343283 Izvor: Shutterstock

U svemu postoje dualnosti - dobro i loše, svetla i tamna strana, život i smrt, sreća i tuga... Zbog toga, prema numeroloyima, broj 2 ima posebno značenje. Dvojka je simbol harmonije i ravnoteže, kada se javlja niz od nekoliko dvojki, na primer 2 - 2 - 2 - 2, to ukazuje na idealan sklad i da se približavate u životu nečemu što ste zaista dugo želeli i čekali.

Pročitajte još

Kada odjednom počnete da primećujete nizove borojeva 2, na primer na satu (22:22), ili na brojevima kuća, ili na registarskim tablicama automobila, to može simbolizovati da se jedan aspekt vašeg života završava i da nešto treba da pustite, kako bi se radost i pozitivna promena uselila u vaš život.

Najčešće ovakav niz viđamo na satu kada je 22 časa i 22 minuta i kada ga ugledate,numerolozi poručuju da to predstavlja važan znak ili poruku koju dobijate od Univerzuma. Ovaj niz vas ohrabruje da zauzmete uravnotežen, skladan i miran stav u svim oblastima svog života, bez obzira na okolnosti. Njegova misija je da vas podseti da ne ulažete energiju u negativne stavri poput straha ili brige, već da se fokusirate na nešto dobro.

Saznajte i...

Ukoliko često primećujete niz 2222, u tom trenutku počnite da izgovrate pozitivne afirmacije za ostavrenje želja io vizualizujete ono što očekujete da se dogodi u vašem životu. Podseća da se ništa ne dešava slučajno i da se sve dešava sa razlogom. Održavajte pozitivan stav i snažnu vezu sa svojim unutrašnjim JA i otkrićete da će sve imati pozitivne rezultate.

Broj 2222 poručuje da je ljubav najvažnija stvar. Ljubav prema sebi ključni je sastojak dobrog zdravlja i blagostanja, a ljubav prema sebi, drugima i životu povezuje vas sa energijom prosperiteta. Zdrava ljubav prema sebi donosi samoizražavanje i omogućava kreativnost i ispunjenje. Kada ovaj broj postanet prisutan u vašem životu, zamislite želju i počnite više da radite na ljubavi prema sebi, otpustite sve ono negativno što vas ograničava i sputava, a onda otvorite kapiju svoje duše za sve sjajne promene i obilje Univerzuma.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj