Vaš mozak nije samo izvor misli i informacija, već je i vrsta prijemnika koji prima i obrađuje svaku dobijenu informaciju, misao, simbol i znak, pa čak i znakovekosmosa, piše Lovesensa.

Informacije svemira su svuda oko nas, jer mi smo čestice kosmosa. Apsolutno sve u našem svetu je međusobno povezano, a sve potiče iz istog izvora kao i vi, Zemlja, Galaksija, apsolutno sve!

Način na koji živimo može nas odvratiti od kosmičkog cilja koji je u našoj duši. Zato je kosmos ponekad primoran da nam šalje poruke i signale kako bi nas vratio na svoje pravo odredište.

Svi mi povremeno dobijamo kosmičke informacije. Međutim, većina ih ne primećuje, a neki to potpuno ignorišu.

Ovih 7 znakova pokazuju da primate poruke od Univerzuma:

1. Iznenadna inspiracija

Inspiracija je svojevrsni "let uma", neodoljiva želja da se nešto napravi ili stvori. To se obično događa kada započnete nešto što u vama budi strast.

Iznenadna inspiracija siguran je znak da primate kosmičke informacije koje vas inspirišu da učinite ono što će dovesti do vašeg cilja.

2. Snovi

Prema drevnim legendama, deo vaše duše odlazi u drugi svet dok spavate. Ovo je svet snova, svet između vaše podsvesti i stvarnosti.

Tamo možete primati važne poruke iz sopstvene podsvesti i iz kosmosa.

Snovi u kojima otkrivate nove ideje za sebe, dobijate savete o stvarima koje možda niste znali - siguran su znak primanja takvih informacija.

3. Nagoveštajni znak

Napokon, to vam se dogodilo više puta: gledate film i iznenada čujete i razumete odgovor na pitanje koje vas muči već duže vreme. Ili u pesmi čujte tačno one reči za koje smatrate da ih morate čuti. Na isti način to se dešava sa znakovima na ulici ili nekim beleškama. Odjednom vidite odgovor!

Sve su to načini na koji kosmički um kontroliše vašu podsvest i komunicira s vama.

Slušajte ga i ne ignorišite ove znakove.

PageBreak

Svako od nas dobija ovih 7 poruka i znakova od Univerzuma: nemojte ih ignorisati - naročito poruku broj 4
Foto: Shutterstock svako-od-nas-dobija-ovih-7-poruka-i-znakova-od-univerzuma-nemojte-ih-ignorisati-narocito-poruku-broj-43

4. Opsednutost nekom idejom

Možete napisati knjigu ili pogledati seriju, razgovarati sa prijateljima ili lutati ulicama, ali šta god radili, stalno vas doslovno progoni određena ideja.

Šta god da uradite, doslovno vas privlači.

Ovo je siguran znak da kosmički um pokušava da usmeri vašu pažnju na ono na šta bi trebalo da se fokusirate.

5. Geometrija

Kaže se da je geometrija jezik Univerzuma. Postoje određeni oblici koji se nazivaju "svetim" i sadrže moćne poruke za svaku osobu.

Prisustvo određenog oblika u vašem životu, siguran je znak da ste dobili poruku koju je potrebno dešifrovati.

Brojevi, oblici, čak i slova - sve je to takođe geometrija. Zato sve što se ponovo i iznova pojavljuje treba pažljivo analizirati.

6. Neobičan nalet emocija

Informacije ne dolaze do nas samo u racionalnom obliku. Ponekad je apstraktno i emocionalno. Usput, ova vrsta informacija sadrži najdublje odgovore na najteža pitanja.

Jednostavan nalet emocija može biti izazvan mnogim faktorima.

Ali iznenadni nalet emocija, obično praćen osećajem jasnoće i motivacije, siguran je znak da ste dobili kosmičke informacije.

7. Ljubav

Osećaj ljubavi nije za neku posebnu stvar ili osobu, već za sve što vas okružuje jedna je od najneverovatnijih senzacija na ovom svetu. Takvo stanje se može samo sanjati!

Štaviše, u ovom trenutku se aktiviraju receptori vašeg tela. A ovo vam omogućava da opažate kosmičku energiju, da primate njene informacije.

Ulazak u "reku" ovog osećaja bezuslovne ljubavi ponekad se dogodi tako iznenada da ni sami ne shvatate šta se dešava do kraja. Jednostavno osećate da volite sve i svašta. Ovo je siguran znak da dobijate informacije o svemiru.

Izvor: Lovesensa