Ukoliko ste i vi godinama u traganju za pravom ljubavi nailazili na razna razočaranja i propuste, sigurno ste u jednom trenutku postali skeptični i zapitali se - Da li moja srodna duša uopšte postoji?

Naše misli kreiraju naš život, ako i naša energija. Mislima možete promeniti stvarnost, pa tako i ljubavni život. Univerzum šalje ove znakove kada vam se bliži susret sa srodnom dušom:

1. Ne plašite se da budete svoji

Ako ste došli do te faze svog života kada ste već prihvatili sebe, svoje telo, ovo je živopisan pokazatelj da ste sada spremni da privučete pravu osobu. Volite sebe, naučili ste da budete svoji, a ne da gubite vreme na pogrešne ljude i one koji vas uzimaju zdravo za gotovo. Upoznali ste sebe i Univerzum vam sada donosi priliku da upoznate osobu koja je idealna za vas.

2. Primećujete puno slučajnosti.

Možda su vam poznate sitnice na koje niste obraćali pažnju. Možda ste počeli češće da primećujete zaljubljene parove ili slušate priče o ljudima koji su pronašli ljubav. Svim ovim znakovima Univerzum može nagoveštavati da ste na dobrom putu do prave ljubavi.

3. Ne želite više da gubite vreme na pogrešne ljude ili veze

Ako i dalje provodite vreme sa pogrešnim ljudima, prava osoba se neće pojaviti. Kada budete spremni da sve ostavite u korist nečeg stvarnog, nešto u vama će se promeniti. Više nećete prihvatati loše veze i loše partnere, kao i loše postupke koje ste ranije trpeli. Univerzum će to primetiti, jer to znači da ste spremni da se otvorite pravoj energiji.

4. Vaša intuicija vam govori da svim vezama iz prošlosti nije bilo suđeno da budu uspešne

Ne opterećujete se više stvarima iz prošlosti. Jasno se vidi gde vam bivši nisu odgovarali, koliko ste sazreli nakon te veze. Razlog zašto niste ostali sa tim ljudima jeste zato što oni nisu bili suđeni. Jednom kada shvatite da su vas bivši odnosi pripremali za pravu osobu, ona će se uskoro pojaviti.

5. Ne sumnjate da ćete upoznati srodnu dušu

Više ne tražite očajnički ovu osobu, već samo verujete da će doći. Živite ispunjeno i radosno svoj život sa verom da će vam se prava ljubav zaista dogoditi. Ta vera vas vodi pravo do nje!

Izvor: Sensa