Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UNIVERZUM ŠALJE OVA 3 ZNAKA UPOZORENJA KADA STE NA POGREŠNOM PUTU: Dobro ih zapamtite!

Kada primetite ova 3 znaka, Univerzum vas upozorava da ste na pogrešnom putu!

  Izvor: Shutterstock

Prema Zakonu Univerzuma u životu se ništa ne događa slučajno. Sve se dešava na pravom mestu i u pravo vreme, nijedan susret nije slučajan, nijedna lekcija nije nevažne... Zato je važno da pratimo signale koje nam Univerzum šalje - oni mogu ukazivati na dobre i loše stvari koje nas očekuju na našem životnom putu, kao i na mogućnosti i prepreke.

Univerzum često razume naše planove bolje od nas, on zna kada smo skre nuli sa puta životne misije, čak i kada mi toga nismo svesni. Kada se to dogodi, Univerzum nas upozorava sa tri znaka

Pročitajte još

Prvi znak je najčešće slab i beznačajan, neosetan. To je situacija kada se u životu dešavaju manje nevolje, izazovi za koje smatramo a su prosečni i često ovaj signal zanemarujemo.

Drugi znak Univerzuma je moćniji od prvog, tada se suočavate sa težim preprekama. Ukoliko se potrudite, otvorite čula i izoštrite intuciju, uspećete da ih primetite.

Treći znak  je najjači po intezitetu i dolazi kaa prva dva niste primetili. Ovo je situacija kada se mnogi planovei pokvare i dolazi do preokreta na životnom polju u nefativnom smisli.

Univerzum sa ovim znakovima želi da nas probudi iz iluzija, prodrma i usmeri u pravom smeru, odnosno da nas podseti koji je put naše misije. Prema Zakonu Univerzuma na pogrešnoiom smo putu ako sputavamo svoju sreću, slobodu i potencijale, ako ostajemo negde samo zbog straha od prommene i neizvesnosti. Primeri za to su da radite posao koji ne volite samo zbog stalnog zaposlenja, ili da ostajete u braku u kojem niste srećni samo zato što se plašite da budete sami... 

Saznajte i...

Kada se pojave navedena tri znaka Univerzuma koja poručuju da ste na pogrešnom putu, uradite sledeće:

1. Obećajte sebi da ćete promeniti u svom životu stvari koje ne funkcionišu

Odbacite sve negativno i što vas blokira, ostavite samo srećne i pozitivne stvari. Izgovorite to u vidu izjava u sadašnjem obliku kako biste Univerzumu poslali prave vibracije. Na primer, "Počinjem da vežbam!"

2. Radite na ličnoj transformaciji

Nije dovoljno samo reći i želeti, već i uraditi. Napravite prvi korka ka ličbnoj transformaiji, makar on bio mali. Na ovaj način ćete sebe motivisati, ali i zraćiti energijom prosperiteta.

3. Zapišite svoje namere

Na papir napuišite svoje namere i svakodnevno se podsećajući na čemu želite da radite i šta je to što će vam pomoći da ponovo budete na putu sreće i uspeha. 

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj