Kako bi Univerzum čuo vaše želje, prvo eje važno da verujete u njihovo ispunjenje, a zatim na pravi način pošaljete pozitivne afirmacije ispunjenja. Još jedna šansa da obavestite Univerzum o svojim snovima je da napravite mapu ili kartu želja. Postoje razni rituali za ostvarenje želja, poput rituala sa čašom vode, tehnika sa svećom, ali jedna od najboljih tehnika je vizualizacija. 

Morate jasno videti svoju želju, naslikati je u svom umu, doživeti senzacije i osećanja. Važno je da je ne doživite kao misao, već kao nameru koja će se sigurno ispuniti. Crtanjem "slika" u našoj mašti stvaramo sliku željenog događaja. U vizualizaciji najpre nam može pomoći karta ili mapa želja, a evo kako da je pravilno napravite:

1. Potrebno vam je sledeće: ist belog papira, makaze, lepak, flomasteri, časopisi sa slikama ili slike koje ste već izrezali, fotografije i sveća.

2. Podelite svoju mapu želja u životne oblasti koje su vam zaista bitne. Na primer - porodica, studije, posao, prijatelji, ljubav, finansije, samopoboljšanje...

3. Važno je da jasno formulišete želje i ograničite ih vremenskim rokom. Primer - umesto "Ovog leta idem na odmor" precizirajte u "U julu idem u Španiju." Vaše želje ne smeju nikoga da ugrožavaju, a one velike podelite u nekoliko manjih kako bi se lakše ispunile. 

4. Pravite mapu želja kada ste dobro raspoloženi. Pustite omiljenu muziku, zapalie sveću i uživajte u prijatnoj atmosferi.

5. Postavite masu na vidno mesto u domu, okačite je na zid ili stavite na radni sto. Svakodnevno obratite pažnju na nju i motivišite ebe na putu ostavrenja.

Mapa želja je sjajan alat da privučete dobru silu Univerzuma i pokrenete točak ispunjenja snova. Zato, marker u ruke, zabavite se i nikada nemojte prestati da sanjate. 

Izvor: Sensa