VadimZeland je ruski kvantni fizičar koji je napisao nekoliko autorskih dela koja govore o razmeni energiji i Zakonu privlačenja, odnosno da naši rezultati zavise isključivo od energije koje emitujemo i vlastitih misli.

Njegova jednostavna tehnika za ispunjenje želja i reprogramiranje misli sa čašom vode podešava podsvest a ispuni želju i dobije odgovore kproz energiju i intuiciju na mnoga važna pitanja. Metoda se zasniva na dobro poznatom verovanju da sve oko nas ima energiju, a naročito prirodni elemnti poput vode koja može da upija i prenosi informacije.

Pročitajte još:

Svakog jutra uradite ove 3 stvari: za ovaj ritual potrebno je samo 15 minuta, a privlači veliku sreću

Tehnika sa čašom vode najčešće se praktikuje kada želite da napravite pozitivn epromene, započnete novi projekat ili posao, nemate dovoljno motivacije i osećate da ste izgubili energetsku ravnotežu.

U tehnici se najčešće primenjuje prirodna bistra voda ili destilovana i filtirrana voda. I to na sledeći način:

Napišite želju ili pitanje na prazan list papira. Formulišite je u sadašnjem vremenu i ne koristite negativne izraze ili negaciju. Na primer, "Napredujem u svojoj profesiji..." ili "Osećam se dobro i ispunjava me samo pozitivna energija..." ili "Okružuje me energija ljubavi..." Izbacite graze poiput "želim", potrebno mi je" i slično, već definišite želju u formi afirmacije.

Stavite list na sto i na njega čašu vode. A zatim protrljajte dlanove kako biste aktivirali energetske centre, stavite ih na papir i ispijte čašu vode. Ovu tehniku možete raditi ujutru i uveče, ali važno je da uvek na papir napišete samo jednu želju, a ona može biti drugačija od one juče. Takođe, bitno je da to budu realne želje na čijem putu ostvarenja pravite važne korake.

Svakodnenvo ponavljanje svojih želja pomaže vam da se fokusirate na njih i podsetitr se istinske svrhe, vlastite prirode i ne dozvolite da vam svakjodnevne obaveze ili stresne situacije zamagle polje snova.

Kada će se želja zaista ostvariti zavisi isključivo od vas, vaše doslednosti i motivisanosti. Često negativnim uverenjima i nepoverenjem sami blokiramo ostvarenje. Razbistrite um od toksičnih misli i emocija, svakodnevno koristite pozitivne afirmacije i verujte da vam život svakog dana može doneti mala čuda.

Izvor: Lovesensa