Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO TRAŽITI OD UNIVERZUMA DA VAS ČUJE I ISPUNI ŽELJE: Napravite ovih 5 koraka

5 smernica - Kako da vas Univerzum čuje i ispuni vaše želje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Prema zakonu sinhroniciteta svojom energijom i vibracijama privlačimo u život određene okolnosti, puteve i dešavanja. Događaji koji su deo našeg života, ljudi koje sretnemo i naša iskustva - ništa od toga se ne dešava slučajno.

Svako od nas ima moć da promeni svoju energiju i vibracije kako bismo ih transformisali u pozitivne i kao takve poslali Univerzumu.

Pročitajte još:

8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubav

20 najvažnijih znakova koje šalje Univerzum: ako poštujete ove zakone svemira, očekuje vas dobra SUDBINA

Kada podignemo svoju vibraciju, svest ili energiju, naše okruženje se menja i u njemu vidimo odraz promene koju smo napravili u sebi.

Svako od nas ima moć da manifestuje svoje želje, ali postoje određene smernice koje će pomoći da Univerzum čuje vaše namere.

Ako želite da određeni događaj u životu, ljubav, obilje ili pozitivne promene na poslu, onda prilikom zamišljanja svojih želja pratite sledeće smernice:

1. Zahvalnost

Kako biste uspostavili odnos sa Univerzumm, potrebno je da negujete princip zahvalnosti. Svakog dana se zahvalite na dobrim stavrima u životu i recite Hvala bar nekoliko puta tokom dana. Neka zahvalnost postane vaša dobra i svakodnevna navika.

2. Postavite jasnu nameru

Jasno recite Univerzumu šta želite, ali pre toga razmislite - Da li je to zaista ono što vaše srce želi ili vaš ego? Namera ili želja koju želite da ostvarite mora biti iskrena, jasno definisana i čista kako bi Univerzum postao vaš partner u njenoj realizaciji.

Pročitajte još:

3 DUŠE KOJE UNIVERZUM ŠALJE DA VAM PROMENE ŽIVOT NA BOLJE: Saznajte da li ste ih već sreli

UNIVERZUM UPOZORAVA! 4 znaka koja pokazuju da ste na pogrešnom životnom putu

NE OKREĆITE UNIVERZUMU LEĐA, SAMO MU VERUJTE: Evo kada će se vaši snovi ostvariti

3. Moćna vizualizacija

Zatvorite oči, smestite se udobno, na tihom i mirnom mestu, a onda vizualizujte. Zamislite ono što želite da se dogodi, proživite ga u svojim mislima kao da se već ostvarilo. Osetite emocije, energiju i radost.

4. Verujte u moć Univerzuma

Saopštite jasno svoju želju, a onda verujte da je ona već na putu da se ostvari. Zračite poverenjm i zahvalnošću kada ste u odnosu sa Univerzumom.

5. Aktivirajte se

Ne čekajte da se želja dogodi i ne ograničavajte je vremenom, već svakodnevno radite na ostavrenju svoje želje i Univerzum će vam olakšati put i pokazati kako da se približite svom cilju. Želje se ispunjavaju u pravo vreme i na pravom mestu, iako mi toga često nismo  svesni.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj