Univerzumnam stalno šaje određene smernice i znakove, ali mi ih ponekad zanemarujemo ili ne primećujemo. Energija Univerzuma najviše komunicira sa nama kroz intuciju i podsvest, zbog toga je važno da uvek budete u kontaktu sa svojim unutrašnjim bićem i slušate taj magični unutrašnji glas.

Pročitajte još:

MUZIKA KOJA OTKLANJA NEGATIVNU ENERGIJU: Magične frekvencije protiv loših misli i briga (VIDEO)

Ako primetite ove znakove, intuicija vas na nešto upozorava: evo kada treba da poslušate moćno šesto čulo

Kada ignorišemo znakove Univerzuma, uvekoliko povećavamo rizik da krenemo pogrešnim putem, propustimo važne prilike, steknemo lekcije i priližimo se sreći i našim željama.

Pitanje je, kako prepoznati znakove Univerzuma koji su važni za naš razvoj?

Univerzum komunicira sa nama u skladu sa podsvesnim, pa ovi znakovi nisu baš lako vidljivi, ali se mogu javiti i u fizičkim oblicima.

Ovo su najčešći i najvažniji znakovi koje nam Univerzum šalje kada nešto treba da peuzmemoili promenimo:

- Ponovljanje snova sa određenom porukom i simbolikom

- Ponavljanje misli i ideja

- Privlačenje istih ljudi i okolnosti

- Sinhronicitet- otkrivanje važnih znakova iz "slučajnosti, na primer saznanje važnih informacija ili saveta iz "slučajnih susreta"

- Spontane poruke u vidu ponavljanja određenih simbola, niza brojeva ili znakova

- Intuitivna osećanja - na primer čudan osećaj u stomaku...

Od Univerzuma dobijamo važne znakove iz više razloga, ali to je najčešće kako bismo se podsetili na istinsku misiju i svrhu našeg života. Oni nas podsećaju na lekcije koje su važne kako bismo uz pomoć iskustva mogli da se razvijamo.

Oni se mogu pojaviti kao znak da se krećemo u pravom smeru, otkrivaju kako da donesemo prave odluke, da li smo skrenuli na pogrešan put i pomažu nam da prepoznamo važne vrednosti na našem životnom putovanju.

Ignorisanje znakova iz Univerzuma intuicijemože vas sprečiti da donesete prave namere i odluke ili poboljšate rezultate na polju života koji vam je trenutno važan.

Ukoliko ste do sada zanemarivali određene signale Univerzuma, počnite polako da osluškujete svoju intuciju, dušu, čula, pogledajte oko sebe i potražite neke simbole koji vam mogu preneti važnu poruku.

Za uspostavljanje duhovne konekcije sa Univerzumom neophodno je da budete u skladu sa svojom dušom i unutrašnjim glasom.

Izvor: Lovesensa