Zakonprivlačenja je univerzalni princip koji možemo primeniti na svakom životnom polju - od ljubavi do karijere. Najjednostavnije objašnjenje ovog principa jeste da privlačite ono što jeste, odnosno da svojim mislima, energijom i fokusom možete stvarat i manifestovati željene stvari u životu.

Ukoliko želite da primenite Zakon privlačenja za ljubav, predlažemo vam da isprobate ovih 5 koraka koji mogu podstaći susret sa srodnom dušom, a istovremeno predstavljaju psihološketehnike koje pomažu da postanete najbolja verzija sebe.

Afirmacije za privlačenje prave ljubavi: 21 dan ih izgovarajte pred ogledalom i očekujte romantične promene

Evo kojih 5 koraka pomažu da privučete ljubav u svoj život:

1. Postavite svoje namere

Jasno izjavite da ste spremni i otvoreni za vezu. Kako biste osvestili svoju želju za ljubav, možete primeniti pozitivne afirmacije. Ponavljajte ih svakodnevno kako bi uticale na vašu podsvest, ali i poslale vibracije ljubavi ka Univerzumu.

Isprobajte sledeće afirmacije:

  • Otvaram srce za ljubav i spremna sam da stvorim kvalitetan odnos.
  • Verujem da mi život svakog dana donosi najlepša osećanja ljubavi.
  • Razvijam ljubav prema sebi, kako bih mogla da volim druge.
  • Privlačim ljubav i spremna sam za susret sa srodnom dušom.

2. Vizuelizujte svog potencijalnog partnera

Da biste svog partnera iz snova manifestovali u svom životu, zamislite ga oakvog kakav želite da bude.

Ovde nije reč o fizičkom izgledu, već o njegovoj duhovnoj i emotivnoj strani.

Zapišite najvažnije osobine i vrednosti koje želite kod partnera. Koji su ciljevi koje želite u vašoj vezi i kojim rečima biste opisali svog idealnog partnera?

Kako deluje zakon privlačenja

Koristite ove smernice za stvaranje detaljne slike vašeg partnera iz snova, zatim zatvorite oči i vizualizujte ga.

3. Budite osoba koju želite u svom životu

Kada uzmete u obzir osobine koje su vam važne kod partneru, razmislite kako možete sve te kvalitete osvestiti kod sebe.

Ako je dobrota važna, usredsredite se na to da budete ljubazniji prema sebi. Ako vam je privlačan avanturistički duh, krenite u avanturu. Na ovaj način privlačite slične energije, ali i stvarate prostor za okruženje koje vam zaista odgovara.

4. Osvestite i pobedite svoje prepreke

Ponekad možemo biti sami sebi najveći neprijatelj što se tiče pronalaska ljubavi.

Svesna i nesvesna uverenja mogu stvoriti prepreke za postizanje onoga što želite. Na primer, uverenja poput "niko me nikada neće voleti" ili "ne mogu verovati osobi koju volim" negativno utiču na vašu energiju, ljubav i stoje na putu ka ostvarenju sreće.

Posvetite vreme povezivanju sa sobom i ispitivanju onoga što vas blokira i ograničava da živite u ljubavi i sreći kakvu zaslužujete.

Prepoznajte blokade spoticanja tako što ćete ih zapisati i svaku od njih promeniti u pozitivan oblik. Na primer, uverenje i izjavu "Nikada neću pronaći ljubav", promenite u "Zaslužujem da budem voljena".

5. Budite i sami izvor ljubavi

Privucite ljubav u svoj život tako što ćete i sami postati njen izvor!

Ukoliko želite da privučete ljubav, važno je da razvijete ljubav prema sebi i svom biću u potpunosti. Volite sebe baš onakve kakvi jeste.

Fokusiranjem na ljubav prema sebi postajete najbolja verzija sebe i to vam pomaže da se oslobodite blokada i otvorite srce za novu romantičnu pustolovinu.

Podelite ljubav koju imate u srcu i gledajte kako vam se vraća.

Izvor: Sensa