Zakonprivlačenja je svima dostupna moć koja pomaže da dobre namere pretvorimo u pozitivne aktivnosti, piše Lovesensa.

Ova tehnika je vrlo jednostavna i podrazumeva vežbe poput promene misli, reči i energije, prihvatajući pozitivne stavove, iskreno verujući da sve što poželite može postati deo vaše stvarnosti.

Potrebno je da tačno znate šta želite i zatim jednostavno dopustite svemiru da vam poput bumeranga vrati vaš tok pozitivne energije.

Nije važno da li već poznajete zakon privlačenja ili ste prvi put čuli za njega. Ako želite da savladate ovu tehniku, potrebno je da u svakom danu imate malo pozitivnosti i poverujete da želje zaista mogu postati deo stvarnosti.

Evo koje 3 jednostavne vežbe pomažu da aktivirate zakon privlačenja:

1. Tretirajte svemir kao "supermarket"

Napravite svoj "manifestni spisak za kupovinu", odnosno napišite spisak namera i želja. Svakog dana, bez obzira gde idete, nosite taj spisak sa sobom. Zapišite ih u telefonu, na parče papira ili u poseban dnevnik želja. Pisanje svojih namera i želja može vam pomoći da shvatite šta zaista želite i šta vam je potrebno da bi se te želje ostvarile.

Najveća prednost ovog spiska jeste to što vas motiviše i ne dozvoljava da zaboravite i odustanete od svojih istinskih namera.

Svakog dana pogledajte u spisak i pecrtajte ispunjene namere i napišite nove. Ovo je sjajna vežba koja odžava fokus na stvarima koje vas stvarno čine srećnim. Ako radite na onome šta želite i iskreno verujete da ćete to dobiti, Univerzum će vam značajno olakšati put.

PageBreak

Univerzum pomaže da ispunimo želje: 3 vežbe koje aktiviraju čudesan Zakon privlačenja
Foto: Shutterstock univerzum-pomaze-da-ispunimo-zelje-3-vezbe-koje-aktiviraju-cudesan-zakon-privlacenja

2. Igra vizualizacije

U toku svakog dana odvojite 10 do 15 minuta za vizualizaciju željenog. Zatvorite oči i zamišljajte svoj savršeni dan u kojem su se vaše mnoge namere ostvarile. Zamislite da ste okruženi ljudima koji volite i proživite osećanje radosti koje bi vas ispunilo kada bi se vaše namere zaista ostvarile.

Vizualizacija podstiče rast pozitivnih vibracija i prijatnih osećanja. Čini da se osećate dobro, inspiriše vas, motivišu i pomažu da pošaljete preciznu poruku Univerzumu.

3. Počnite sa malim željama

Na svoj spisak namera zapišite prvo male želje, kako biste aktiviraju Zakon privlačenja. Zapišite neku stvar koju odavno želite da imate, na primer neka knjiga, cvet ili upis na neki kurs. Zamislite kako biste se osećali kada biste tu stvar imali u svojim rukama. Opustite se i pustite da vam na trenutak ovaj osećaj ispuni misli.

I poslednje, ali zaista važno, jeste da budete zahvalni za svaku divnu sitnicu koje vam život donosi, od osmeha, mirisa cveta, nežnog vetra, pa sve do velikih životnih dostignuća. Budite zahvalni i na izazovima koje vam život donosi, jer se i oni pojavljuju sa važnim razlogom - kako bi vas ojačali i naučili važne lekcije.

Jednostavne početničke vežbe poput ove, mogu pomoći da podignete svoju frekvenciju i otvorite um za pozitivnost i podstaknete bolje usklađivanje sa vašim ciljevima.

Kako u vašem životu sve više bude dokaza da Zakon privlačenja zaista deluje, počnite da manifestujete i velike stvari i nastavite da verujete u čuda.

Izvor: Lovesensa