Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izračunajte broj svoje duše i saznajte nešto više o svojoj ličnosti: tantrička numerologija otkriva tajne vašeg srca

Izračunajte broj svoje duše i saznajte šta vam on otkriva!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Kako izračunati broj Duše

To je dan kada ste rođeni. Na primjer ako ste rođeni 2. u mesecu, broj vaše Duše je 2, ako ste rođeni 10. u mesecu, broj vaše Duše je 10, ako ste rođeni 11. u mesecu, broj vaše Duše je 11, ali ako ste, ste na primjer, rođeni 27. u mesecu broj vaše duše je 9 (2+7=9). Broj je potrebno svesti na jednoznamenkasti - između 1 i 11.

Otkriva vaš koren, vašu suštinu, vaš pravi identitet. Ovaj broj je suština vašega identiteta, pokazuje kako se odnosite prema samima sebi, ukazuje vam na ono što vas čini najsrećnijima, ali i najjadnijima.

Povezane vesti

Na ovom broju potrebno je prvo raditi jer predstavlja izazov svega onoga kako mi vidimo i prihvaćamo sebe, našu unutrašnju dimenziju, ono naše „unutrašnje Ja“. Ukazuje nam na ono na što trebamo obratiti pažnju kako bismo postigli unutrašnji mir i daje nam ključ za daljnji uspešan rad na sebi.

Broj Duše u broju 1

Treba imati na umu da duh ili duša postoji u unutrašnjoj dubini vašega bića i da trebate „kopati“ duboko u svojoj svesti i psihi kako biste otkrili njene pozive. Biti logičan je dobra stvar, ali oslanjajući se u potpunosti na svoje racionalne snage pod cenu intuitivnog znanja može vas dovesti u zabludu. Ovde postoji sukob između glave i srca.

Ove lekcije su povezane oko razvijanja kvaliteta poniznosti, hrabrosti, buđenja kreativnosti i življenja iz srca. Ova vibracija daje osobu koja ima snažne ideje i ideale, ali može zaglaviti u prepirkama vlastitoga uma, posebno kada je pod stresom, a tada previše koristiti svoju mentalnu energiju umesto da sluša srce. Teško vam je izaći iz ove mentalne petlje jer su za vas stvari ili crne ili bele, ispravne ili pogrešne. Rešenje za mnoge probleme često dolazi iz energije saosećanja. Unutrašnji mir možete pronaći samo kada srce nadiđe um.

Vi ste vođa po prirodi, ali potrebno je da razvijate hrabrost za taj iskorak. Možete imati velike snove, ali možete ih ostvariti isključivo samodisciplinom. Volite nezavisnost i slobodu, posedujete unutrašnju snagu, ali svoj um treba da usmeriti prema neutralnosti i poniznosti.

Broj Duše u broju 2

Mir možete pronaći samo spajanjem sa svojim unutrapnjim, duhovnim dijelom sebe. Prakticirajte ovu povezanost, pronađite duhovno vođstvo.

Osećate duboku čežnju za pripadanjem, ali ta silna čežnja može uzrokovati da previše „dajete sebe” ljudima koji vas mogu iskorišćavati. Zapitajte se: "Šta mogu naučiti iz ovog odnosa ili ove situacije?". Ova vibracija daje snažne uvide u lekcije koje treba da naučite u ovoj inkarnaciji.

Najveći izazov za vas je nedostatak osećanja koji vas upozorava na potencijalnu opasnost. Jedna od stvari koju treba da predvladate jeste da iz želje za mirom možete reći "da" u želji da budete prihvaćeni i da nekome pripadate.

Možete se boriti sa zavisnošću od drugih i moraćete svladati želju da budete, pod svaku cenu, prihvaćeni, naučiti granice i prilagoditi se vlastitim željama i potrebama.

Važno je da se družite sa pozitivnim, svesnim, „uzdignutim“ i duhovnim ljudima kako bi mogli stvarati zdrave odnose. Izbegavajte druženje s negativnim ljudima jer ste posebno osetljivi na njihovu energiju.

Broj Duše u broju 3

Kada ste pod stresom imate tendenciju govoriti o sebi negativno. Kada nešto mentalno ili emocionalno procesuirate, često stavljate naglasak na svoje negativne aspekte. Ne verujete u sebe i svoju snagu jer se bojite negativnih posledica.

Deo vas - onaj koji uključuje pozitivnost i optimizam - zataji. Na primer, ako ste s nekim u sukobu, reći ćete za sebe: "Sve se to događa zato što sam nekako čudan/na, ja sam sve samo ne dobar/ra ..." ili slično. Drugim rečima, gubite sposobnost da vidite sebe u pozitivnom svetlu.

Ključni izraz ovde je: "pola vražje, a pola božansko". Sebe doživljavate kao anđela i vraga u jednom. Rešenje je da sebe vidite kao Božansko biće umesto da se vidite kao krivac i odgovornu osobu za sve što pođe po zlu.

Vaša prava, unutrašnja priroda je fleksibilna, srećna i razigrana. Ovo je vrlo kreativna energija kojoj je samo nebo granica. Znaćete da je ova vibracija oslabljena ako se stalno izvinajvate zbog stvari s kojima nemate nikakve veze.

Borite se sa polaritetima svetla i tame (autodestruktivnog ponašanja). Možda ćete imati problema reći “ne” na poslu, kao i problema s autoritetima, a zbog toga vas mogu iskorišćavati.

Izuzetno je važno da nađete način za kreativno izražavanje. U suprotnom ćete postati depresivni ili zabrinuti. Kreativno izražavanje će u vama podstaći i raspirivati optimizam i životnu radost, umesto brige i depresije.

Broj Duše u broju 4

Vi možete biti vrlo neodlučni; mučiti sebe pokušavajući doći do zaključaka dok vam um skače napred i natrag između dva polariteta. Često ćete reći: „Pa, ne znam, nisam siguran/na...; Da razmislim o tome ...”.

Aktivacijom neutralnog meditativnog uma, postajete apsolutno odlučni i s nevjerojatnom lakoćom ćete znati tačan odgovor na bilo koji problem – moć ćete čuti svoj „unutrašnji glas”. Neutralni/meditativni um je suština vašeg identiteta jer vaša istinska priroda je vrlo neutralna i meditativna. Kaže se da Božansko govori u tišini srca, a mi slušamo, a uspeh, sreća i blagostanje rezultat su ovladavanja uma.

Vaš izazov je neodlučnost. Vi možete neprestano tražiti savete od drugih jer vam je um obuzet neizvesnošću. Žudite za redom i strukturom. Pronalaženje svog središta meditacijom ili tehnikama disanja omogućit će vam otvoreniji um i manje kruti pristup u pogledima na život.

Broj Duše u broju 5

Vama je teško postići unutrašnju ravnotežu, što se može odražavati u neravnoteži na svim područjima vašega života. Ako je vaše telo u neskladu, ne može doći do ravnoteže u vašim unutrašnjim procesima. Kada ste pod stresom, ne možete se žrtvovati za nikoga, pa niti za sebe, izgurati se iz svoje „zone udobnosti”. To je problem samodiscipline u odnosu na samozadovoljstvo. Rešenje je da podučavate druge kako bi doživeli svoj unutrašnji identitet, a to je da budete Učitelj.

Preokupacija telom biće vaša tema kao i problemi s pronalaženjem ravnoteže između posla, porodice, vremena za sebe, prijatelja, vežbanja. Ne volite postavljati tuđe potrebe ispred vlastitih što bi moglo biti izazovno za partnera, porodicu i prijatelje. Ne volite rutinu, volite promene.

Stres će se očitovati u fizičkim simptomima. Od telesnih praksi kao što je ples, joga ili druge vežbe imaćete puno koristi, a kao rezultat ćete otkriti da ste sjajan učitelji s velikom sposobnošću za učinkovitu komunikaciju.

Broj Duše u broju 6

Vi volite da se samozavaravate. Duboko u sebi osećate da možete stvoriti stvarnost kakvu želite ali ako stvari ne idu po planu skloni ste da prebacite krivicu na nekog drugog.

Kada ste pod stresom teško održavate fokus, zbog čega se možete osećati zbunjeno, skrhano i bez jasnog smera. Ako vaša intuicija ne radi, niste se u mogućnosti povezati sa svojim dubljim nivoima, događa se stanje konfuzije o tome što se događa i zato gubite poverenje u sebe. Rešenje je meditirati svaki dan i ojačati svoju intuiciju. To znači da kada ste u skladu sa sobom vaše intuitivne moći su vrlo jake, jaki ste, usmereni i duhovni.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj