Lujza Hej je motivaciona autorka koja je svojim delima, ali i čudesnom životnom pričom, motivisala ljude širom sveta da razviju ljubav prema sebi, probude svoje potencijale i žive život u skladu sa srećom na jedan celovit način.

Predstavljamo vam jednu od njenih poruka koja vam može pomoći da probudite svest i pojačate optimizam, ali i privučete u život ono najbolje, što zaista i zaslužujete:

Odlučujem da se udaljim od ograničavajućih uverenja koja su mi uskraćivala beneficije koje toliko želim. Izjavljujem da se svaki negativni misaoni obrazac u mojoj svesti sada uklanja, briše i otpušta. Moja svest je sada ispunjena vedrim, pozitivnim misaonim obrascima koji me vole, doprinose mom zdravlju, bogatstvu i ljubavnim vezama.

Lujza Hej: 3 jednostavna trika koja će vam pomoći da bezuslovno zavolite sebe i svoju dušu

Sada oslobađam sve negativne obrasce koji su doprineli strahu od gubitka, strahu od mraka, strahu od povrede ili strahu od siromaštva. Takođe oslobađam one koji su mi doneli bol, usamljenost, zlostavljanje, nisko samopouzdanje, terete ili gubitke bilo koje vrste i bilo koje druge gluposti koje se možda zadržavaju u nekom mračnom uglu moje svesti.

Sada mogu slobodno da dozvolim da se dobro manifestuje u mom životu. Izjavljujem da mi dolazi bogatstvo i punoća života u svim njegovim obiljima: ljubav koja raskošno teče; blagostanje; vitalno zdravlje; kreativnost - uvek nova i sveža; i mir.

Lujza Hej: najbolja vežba za opraštanje

Sve ovo zaslužujem i sada sam spremna to da prihvatim i da se razvijam na toj osnovi.

Ja sam kreator Jjedinstvene beskrajen celine svog života!

Izvor: Lovesensa