Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako deluje zakon privlačenja

Pažljivo osmišljen, zakon privlačenja je tu da u potpunosti tranformiše vaš život. On deluje uvek, bez obzira na to da li smo toga svesni ili mu pridajemo važnost. Saznajte na koji način on utiče.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svaki od ovih zakona je nezavistan, ali ipak deluju zajedno u harmoniji kako bi vam obezbedili harmoničan i plodonosan život. Ovi zakoni uvek deluju, mada mi toga uglavnom nismo svesni ili im ne pridajemo važnost. Ključ je u osvešćivanju njihovog delovanja i savladavanju njihovih pravila kako biste privukli i ostvarili život kakav želite.

Ovi zakoni se baziraju na principima koji postoje oduvek, o kojima govore najveći naučnici, pisci i brojni drugi uspešni ljudi kroz vekove.

Bob Proktor proučava Zakon privlačenja preko 40 godina i svaki zakon je pažljivo isplaniran i osmišljen kako biste transformisali svoj život. Ovo nije magična pilula koju ćete popiti da vam bude bolje. Na ovim zakonima treba da radite, da budete uključeni i da im se posvetite. Ali rezultati ne izostaju...

Zakon razmišljanja

Misterija je samo drugo ime za neznanje. Sve stvari su misteriozne kada ih ne razumemo. Ali kada ih shvatimo, više nisu misteriozne. Napredak osobe u velikoj meri je određen ako vladate nad sopstvenim mentalnim stanjem, jer je um vladajuća sila u životu. Sve počinje u umu. Ne treba da brinete o promeni onoga što je oko vas. Sve u vašem životu će početi da se menja kada preuzmete moć nad svojim umom.

Naučnici su dokazali da naše misli putuju 930.000 puta brže od našeg glasa. Nijedna druga sila na svetu nije brža i jača od snage misli. Misli koje mislite proizvode događaje u vašem životu. Vaše telo je skup magnetske energije. Naše akcije daju reakcije, da bismo promenili reakciju - moramo da promenimo akciju. Misli koje stalno mislite određuju ono što će se dogoditi u vašem životu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj