Sve što se događa na ovom svetu događa se sa razlogom, bilo da su to susreti, izazovi, promene ili okolnosti. Iako ponekad ne možemo da razumemo ili vidimo taj razlog, u jendom trenutku ćemo shavtiti zašto je Univerzumbaš taj put izabrao za nas. 

Univerzum nam u život donosi razne događaje, okolnosti i situacija da bimso postali ono što jesmo, odnosno da pronađemo i kreiramo svoje autentičnoJA. Iako se neke stvari mogu činiti kao puke slučajnosti, one to nikada nisu. Prema Zakonu Univerzuma slučajnosti ne postoje. To su tremuci kada je Univerzum na delu i gura napred vašim životnim putem. Oni su podsetnici da stvari zaista počinju da se rešavaju.

Univerzum uvek radi na tome da u naš život dovede vredne i važne ljude, a od nekih ljudi nas sa razlogom udaljava. Ponekad se moramo suočiti sa teškim lekcijama, a ponekad možemo uživati. Loše okolnosti nisu slučajne, one su Univerzum koji vam govori da niste spremni, da biste možda želeli da razmislite o nečem više ili da se nalazite na pogrešnom putu. To su trenuci iz kojih možete učiti i pronaći prostor za rast.

Dok hodamo svojim životnim stazama, jedno smo sa Univerzumom. Zna naše želje, namere i sve ostalo. Radi sa nama da nas odvede do mesta gde pripadamo. Neprestano nas podstiče napred, dopuštajući da stvari idu svojim prirodnim tokom. On ima sjajan plan za nas. Gotovo kao da je život knjiga, a mi smo glavni lik. Zajedno sa Univerzumom poboljšavamo stranice i ponovo prepisujemo poglavlja dok stvari ne postignemo kako treba. Sve je u našim rukama i moći Univerzuma. Mi smo sa njim jedno, jer svojim mislima, emocijama i postupcima šaljemo ka njemu vibracije, a on odgovara na njih. 

Ništa na ovom svetu nikada nije slučajno. Sve što se događa u vašem životu ima neko značenje, zato ne uzimajte stvari zdravo za gotovo. Univerzum nam pomaže da ostvarimo ono što duboko želimo, daje nam veliki podstrek i pomaže nam da pronađemo pravi put.

Poverenje u Univerzum podstiče vas da ostvarite mnoge vredne stvari u svom životu. Živite svoj život, obratite pažnju na detalje i ne zaboravite da svakog dana dobijate vredan znak od Univerzuma.

Izvor: Sensa