Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA ZNAČI AKO VIDITE BROJEVE 3, 33 ILI 333: Ne ignorišite ovu magičnu poruku Univerzuma

Saznajte kakvu poruku donose brojevi 3, 33 ili 333 - obratite pažnju na ove znakove!

  Izvor: Shutterstock

Brojevima se još od davnina daju razna simbolična značenja, a veruje se da oni mogu nositi i poruke naših duhovnih vodiča. Kada se pojave u nizu, određeni brojevi mogu nam donositi i važne znakove od Univerzuma, ukazivai nam na neke stvari ili nas podstaći da krenemo jednim novim putem. Sada govorimo o magičnom značenju i nizovima broja 3.

Pročitajte još

Ukoliko često viđate broj 3 ili nizove 33, 333 ili 3333 - evo šta to znači:

Broj 3 predstavlja vibraciju tela, uma i duše, ali frekevncija kojom vibrira utiče na pozitivnu energiju, privlačnost, rast i optimizam. Ovaj broj ukazuje na to da se vaša energija i misli manifestuju u stvarnost, ali da bi se želje ostvarile morate biti pozitivni i imati samopouzdanja. Ukoliko slučajno u prolazu, na ulici, u prodavnici, na satu, jasno vidite istaknut broj 3, nagoveštava vam početak ili rast na životnom putovanju.

Broj 33 - Ovaj broj vas podseća da morate biti u harmoniji sa umom, telom i duhom dok započinjete putovanje. Takođe ukazuje na to da se vaše namere ispoljavaju vibracijom broja 6, to znači da trebate biti u harmoniji da bi se želje manifestovale. Takođe treba da postavite svoje namere i da pomažete drugima, jer na ovaj način privlačite brže ostvarenje želja.

Broj 333 - Kada ugledate niz brojeva 333, ukazuje na to da se put kojim ste krenuli završava i otvaraju se nova vrata života.Slede vam pozitivnepromene. Broj 333 sadrži snažne vibracije broja 9 koji uglavnom označava kraj, sugerišu i na nove početke.

Saznajte i...

Broj 3333 - Ukazuje na to da treba da budete u harmoniji sa svojim umom, duhom i telom. Važo je da delujete sa samopouzdanjem i pozitivnim mislima. Vaše misli uvek treba da imaju veze sa harmonijom, dobrom i pravdom, ovaj broj takođe nosi upozorenje da ne budete negativni, osuđujući, sujetni ili čak nestrpljivi. Vaše putovanje će ili biti gotovo ili je već spremno i jedini način na koji možete da ga prođete je usklađivanjem svojih misli i postupaka.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj