Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lujza Hej ekskluzivno za Sensu: Mojih 5 najvažnijih afirmacija

"Svaki trenutak života je nova početna tačka u momentu kada krećemo od starog. Za mene je ovaj trenutak nova tačka početka, baš ovde i baš sada." – Lujza Hej

  Izvor: Foto: Profimedia

Ona nije iscelitelj, kako kaže. Ona je osoba koja pomaže drugima da shvate koliko su divni, da otkriju svoju moć i da sa svog puta uklone sve ono što im smeta da ostvare svoj puni potencijal.

Ipak, Lujza Hej je iscelila živote mnogih, počevši od svog, ranjenog incestom, zlostavljanjem u braku i na kraju teškim oboljenjem - kancerom. Lujza je u sebi pronašla snagu, moć da sve preokrene, da se od svega očisti i potpuno promeni svoj život.

"Treba vremena da bi seme izraslo u biljku", kaže Lujza. "Isto je i sa pozitivnim izjavama - potrebno je neko vreme od prve izjave do krajnje demonstracije. Budite strpljivi!", savetuje Majka Nove misli, žena koja više od dvadeset pet godina pomaže drugima da otkriju i primene puni potencijal sopstvenih stvaralačkih moći radi ličnog napretka i samoisceljenja.

Lujza Hej svoje učenje izražava slobodnim jezikom koji dopire do mnogih, a bazira se na afirmacijama. Kada izgovorite pozitivnu izjavu, kako nas uči Lujza, time u stvari sopstvenoj podsvesti poručujete: "Preuzimam odgovornost. Svestan sam da mogu da promenim nešto."

Iscelite svoje telo afirmacijama Lujze L. Hej...

Lujza je predavač metafizike, nastavnik i autorka mnogih bestselera, među koje spadaju i knjige Moć je u vama, Iskusite svoje dobro odmah!, Unutrašnja mudrost i Ja to mogu... Osnivač je i vlasnik Hay House, izdavačke kuće koja objavljuje najznačajnija književna, audio i video dela baš iz oblasti ličnog razvoja i uspeha. Za Lujzu su kapije znanja uvek otvorene, a spremna je i da drugima pokaže ključ ako usled života na kakav su pristali zaborave kako da žive život kakav su želeli...

Koju afirmaciju o sadašnjem trenutku i životu u miru biste izdvojili kao najvažniju?

Verujem da najpre treba da volimo sebe. Tek onda smo sposobni da volimo sve druge i sve drugo. Ovo su neke od mojih omiljenih afirmacija koje me uvek vraćaju u sadašnji trenutak:

"Ja sam jedina sila u svom svetu i ja stvaram miran život ispunjen ljubavlju i srećom."

"Volim sebe ovakvu kakva sam."

"Ja sam biće od energije i u potpunosti uživam u životu."

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj