Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moderni šaman Toni Samara ekskluzivno za Sensu: Moja najdelotvornija motivacija

"U sadašnjem trenutku živimo u neograničenoj dimenziji čarobnih mogućnosti koje nas vode u doživljaj rasta kroz buđenje srca i iskustvo istinske slobode."- Toni Samara

  Izvor: Foto: Profimedia

Kao dete, bolovao je od bolesti slične anemiji, kao tinejdžer bio je u sukobu sa samim sobom trudeći se da bude "normalan" i da bude deo zapadnog društva u kome je rastao. Slabosti koje su ga lomile su zapravo bile njegova snaga koja ga je vodila u proučavanje filozofije, religije, budizma, meditacije, na put ka potpunom duhovnom preporodu i sazrevanju.

Kako i sam ističe, sva iskustva bolesti kroz koja je prošao i svi sukobi koje je u sebi doživeo, omogućili su mu da shvati kako zapadno društvo ne poznaje unutrašnji proces isceljenja i istinski duhovni razvoj. Kako mu je neophodna transformacija.

Rastući i razvijajući se koristeći drevne veštine, Toni Samara je sebe konačno pronašao u šumama Amazonije, osećajući kao da je čitav njegov život bio put ka njima, kao da su ga šamani tamo dozvali da bi iskustva koja je podelio sa njima raširio svetom, učeći sve one u okovima društvenih normi kako da na jednostavan način u svoj svakodnevni život uključe važne vežbe za lični razvoj.

Sedam kratkih recepata za motivaciju...

Moderni šaman Toni Samara, poput mnogih duhovnih učitelja, podučava ličnim primerom, uputstvima i vođenjem tragaoca da postane svestan sreće ovde i sada, kroz narastanje duhovne svesnosti, a ne mentalni napor, uz humor, skromnost i beskrajno strpljenje, ulivajući drugima hrabrost, poverenje i unutrašnju snagu. Svestan značaja ishrane u našim životima, da hrana nije samo fizička supstanca koja prehranjuje telo, već da sadrži i duhovnu i emocionalnu energiju, Toni podržava balansiranu vegetarijansku ishranu koja obuhvata organske proizvode pune životne energije.

Ljudi iz celog sveta posećuju Tonija Samaru da bi stekli duhovno vođstvo i bili u njegovoj blizini, a uz pomoć interneta svojim sve češćim onlajn intervjuima privlači publiku iz celog sveta. Živeti u sadašnjem trenutku deluje lako, ali dok ste na to pomislili - to je već prošlost.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj