Kroz život smo okruženi raznim brojevima sa kojima smo povezani, datum rođenja, broj telefona, bankovni račun, puifre, brojevi i kodovi koje znamo napamet... Ipak, iako su brojevi svuda oko nas, često zanemarimo njihovo spiritualno, dublje značenje.

Numerologija posmatra brojeve kao skrivene, mistične poruke i putokaze za mnoge situacije u životu, od ljubavi do karakternihcrta. Numerologija takođe proučava numeričke vrednosti slova u rečima, imenima i idejama.

Pročitajte još:

Doreen Virtue: evo šta nam poručuju anđeli ovim brojevima

IZRAČUNAJTE SVOJ NOVČANI BROJ I SAZNAJTE KAKO DA PRIVUČETE OBILJE: Osmica ima najveću sreću u finansijama

Svaki broj ima posebno značenje koje može biti pozitivno ili negativno, a numerolozi tvrde da često viđanje određenih brojeva ili nizova brojeva, na primer na satu, registracionim tablicama, kućnim brojevima ili brojevima telefona, može da nosi posebnu simboliku, poruku i da se tumači kao poseban znak.

Da li vam se nekad dogodilo da stalno viđate određene nizove brojeva koji se ponavljaju?

Ukoliko često viđate brojeve 11, 22, 33, veruje se da to ima posebno značenje i može se protumačiti kao znak Univerzuma.

U numerologiji brojevi 11, 22 i 33 nazivaju se "glavni brojevi" ili "anđeoski brojevi/nizovi". Ovo su njihove poruke:

11 - Ovo je najintuitivniji broj koji simbolizuje instikte, harizmu, dinamiku i konkretne ciljeve. Osobe koje imaju u svom datumu rođenja ovaj broj su rođeni lideri, šarmantni, duhovno osvešćeni i lako ostvaruju snove snove. Ako često viđate broj 11, onda vam Univerzum poručuje da ste na dobrom putu svoje životne svrhe. ovaj broj je simbol buđenja i prosvetljenja, pa je moguće da vam sugeriše na određene ideje, razvoj i mogućnosti. Kada se iznenada pojavi, jasno vam poručuje da napredujete.

22 - Osobe koje u svom datumu rođenja imaju broj 22 predodređene su za uspeh, vrlo su organizovane, pragmatične i sposobne da želje manifestuju u stvarnost. Akjo često viđate broj 22, poruka je da nastavite da se fokusirate na svoje ideje i budete uporni. Prati vas energija visokih vibracija, imate uvid u celokupnu sliku stvari i donosite prave odluke.

33 - Ovaj broj simbolizuje velike promene, napredak i obilje. Ukazuje na zadovoljstvo i dobre prilike u životu. Njegova poruka jeste da je sve moguće i da ne odustanete od svojih ciljeva i želja. Često se tumači i kao podsetnik da iskoristite svoje ideje i kreativnu energiju.

Izvor: Lovesensa