Postoji snažna duhovna i simbolična povezanost između žene i vukova, a ukoliko ste čitali knjigu Klarise Pinkola Estes pod nazivom "Žene koje trče sa vukovima", jasno vam je da je vuk arhetip divlje žene koja ima neukrotivu snagu, strastvenu kreativnost i pojačanu intuiciju.

U ovom testu na simboličan način tumačimo našu percepciju. Ono što vam najviše privlači pažnju na ovoj slici, može ukazivati na to kolika je vaša hrabrost i spremnost da se suočite sa životnim izazovima i borite za svoje ciljeve, šta se krije u vašoj duši, ali kako kreirate svoju sudbinu.

Pročitajte još:

Naučite da koristite moć intuicije: ako primetite ove znakove, intuicija vam šalje važnu poruku

Test koji otkriva vašu PROŠLOST i BUDUĆNOST: odgovorite na 8 pitanja i otkrijte nešto više o svom životu

Osim što je znimljiv, ovaj intuitivnitest može vam pomoći da otkrijete nešto novo o sebi i još jednom se upoznate sa tajnama svoje podsvesti.

Na koji pojam ste se prvo fokusirali na slici - žena, vuk, zvezde ili mesec?

Pročitajte rešenja!

Žena

Žena je spoj moćnih, ali i međusobno suprotstavljenih energija - snage i slabosti, ljubavi i besa, maštovitosti i realnosti... Baš to ženu čini posebnom u celoj prirodi, jedinstvenom i neverovatnom. Ženska energija je nešto predivno i božanstveno, satkana je od kreativnosti, najlepših osećanja, ambicija i želje da se bori za svoje ciljeve. Spiritualno uzvišena, žena je simbol intuicije, kreativnosti i ljubavi.

Ukoliko ste na slici prvo primetili ženu, to znači da vas očekuju pozitivni ishodi životu pod jednim uslovom - živite u skladu sa svojom prirodom. Ako ne potiskujete svoju nežnu i intuitivnu žensku stranu, uspećete da prepoznate važne stvari na životnom putu, što vam značano može olakšati donošenje odluka. Ne ignorišite poruke intuicije, osećaje u stomaku i drhtaje srca - ponekad nam mogu otkriti više od hladnog uma.

Vuk

Vuk predstavlja instikte, mudrost i strahopoštovanje. Ova životinja živi u čoporu, što ukazuje na to da vam je porodica jeedna od najbitnijih stvari u životu. Rođeni ste da štitite soju porodicu, brinete onjima i zaštitnički ste nastrojeni, a u profesionalnoj sferi ste rođeni lider koji se pored umne snage koristi i razvijenom intuicijom.

Legenda o Romulu i Remu, braći koje je naranila vučica, ukazuje i da je ova životinja simbol plodnosti i majčinskog instikta. Vuk se povezuje i sa punim Mesecom, pa ukoliko ste na slici prvo primetili vuka, onda za vreme punog Meseca praktikujte rituale opuštanja, meditiranja, vežbanje joge, ali i planiranja, jer je moguće da ova lunarna faza ima dobar uticaj na vašu energiju. Slušanjemunutrašnjeg glasa možete napaviti najbolje rezultate i kreirati srećnu sudbinu. Prave lekcije dolaze iznutra!

Zvezde

Zvezde su vaše želje, pa ukoliko ste prvo na slici primetili ovaj simbol, to znači da ćivite u svetu snova, ali da mnoge od njih niste uspeli da ostvarite. Iako su važne i okolnosti, uglavnom smo sami odgovorni zašto se neke želje ne ostavruju. Vaš put ka srećnoj sudbini od vaszahteva da se probudite iz iluzije, izađete iz zone komfora i aktivirate. Ako već danas napravite samo jedan korak koji vas vodi ka ostvarenju sopstvenih ciljeva, brzo ćete uvideti da napredujete i bićete motivisani da uradite još više.

Zvezde mogu i da simbolizuju ljude oko vas i kako posmatrate svoje bliske osobe - kao izvor duhovne lepote i svetlosti. Vi ste empatična duša koja želi svima da pomogne, ali ste skloni zbog drugih da zapostavite i potisnete svoje snove.

Mlad Mesec

Simbolizuje novi početak i novu energiju, a baš to vam je potrebno da biste živeli život punim plućima. Ako ste na slici prvo primetili mald Mesec, to značid a prošlost treba da ostavite iza sebe i krenete napred. Sve negativno što vam stvara emotivne rane, sve loše navike , strahove koji vas blokiraju - sve to ostavite u prošlosti i živite u sadašnjem trenutku.

Život je ovde i sada, baš u ovoj sekundi, minutu i satu, a kroz meditaciju možete pojačati svest o tome koliko je svaki trentak u životu dragocen. Ovo je ključ vaše sreće i dobre sudbine.

Izvor: Lovesensa