Potraga za srodnomdušom je često neizvesna, puna prepreka i razočaranja, ali i zadovoljavanje želja našeg srca. Postoje mnoge stvari koje treba da znate o osobi koja vam je suđena - na taj način ćete je lakše pronaći i prepoznati. 

Mnoge zablude i lažna uverenja vezana su za srodnu dušu - ko je ona, kakva je, šta od nje treba očekivati... Otkrivamo vam stvari koje je važno o njoj da znate pre nego što je sretnete:

1. Veza sa srodnom dušom je davno predviđena - vi ste kosmički vezani. U karmičkim tokovima i kosmičim vibracijama, vaš susret je zabeležen. Zbog togas e ove duše snažno privlače.

2. Prvi osećaj je važan, jer kada se sretnete, osetićete da ste na neki način povezani. Vaša intucija će znati sa kim se suočavate, a ovaj osećaj privlačnosti biće obostran.

3. Budite strpljivi, jer što više žurite u pronalasku srodne duše, sve više se udaljavet od njega. Jedini način da ubrzate vaš susret jeste da radite na sebi, kao i da razvijete prvenstvo ljubav prema svom biću. 

4. Pre vašeg susreta važno je da upoznate sebe na dubokom nivou. Spoznajte svoje autentičnoJA, kako biste pronašli put do osobe koja vam je suđena.

5. Iz prethodnih negativnih romantičnih iskustava zapamtite samo lekcije, a prošlost ostavite iza sebe.

6. Vaša srodna duša nije osoba koja će vas dopuniti, već neko ko će učiniti da se osećate sjajno i neverovatno - baš takvi kakvi jeste. Ova osoba nije vaša savršena polovina, već neko ko vas podržava da budete takvi kakvi jeste

Izvor: Sensa