Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubav

Ako čekate da vam se ljubav dogodi, ovi znakovi ukazuju da ćete uskoro sresti srodnu dušu!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Srodna duša stiže kada je naša duša spremna. Ali, kada je srodna duša blizu, vaš duh oseća energiju i daje vam signale. Neki od tih signala su...

Ljubavni snovi

Pre nego što se kosmička romansa ostvari u vašoj stvarnosti, moguće je da se prvo pojavi u vašim snovima. Možda se ne sećate svih detalja sna, ali dobar osećaj koji vam daje ostaje sa vama čitav dan.

Povezane vesti

Odjednom osećate potrebu da budete bolji

Ako osećate iznenadnu želju da morate biti privlačni iznutra i spolja, to je jasan znak nadahnuća koje dolazi od vaše srodne duše koja vam se približava. Usredsređujete se na svoj lični razvoj jer osećate potrebu da privučete nekoga. Vrlo je dobro da svoju energiju usmerite na to. Kako poboljšavate sebe, vaša srodna duša čini isto. Zapravo, tako vas dvoje hodate jedno prema drugome.

Počinjete uviđati svoju životnu svrhu

Približavanje srodne duše pomaže vam da jasnije vidite svoju životnu svrhu. Ono što je bilo prazno postojanje, odjednom ima smislen smer. Osećate se živo i uzbuđeno. Kad činite ono što je vaša svrha, osećate se celovito i zadovoljno. Te emocije su svetlost koja nadahnjuje vašu srodnu dušu i privlači je.

Počinjete opažati ljubav svuda oko sebe

Gde god krenete, vidite ljubavnike kako se drže za ruke i maze jedno drugo kao da čitav svet pripada samo njima. Postajete svesni razgovora o ljubavi na televiziji, čak su i društvene mreže prepune zaljubljenih golupčića. Na radiju ili dok šetate gradom, sviraju ljubavne pesme. To vam možda u početku smeta, ali ne događa se zato da vas izaziva. Ljubav vam se želi pokazati, da biste je prihvatili u svom životu.

Otkrivate suštinu svog idealnog partnera

Vi već imate "plan" buduće veze. Ali, ona je ispunjena detaljima kako bi vaš idealni partner trebao izgledati, razgovarati i slično. Ponekad je ono što stvarno želite u suprotnosti sa onim što vam se čini da želite. Tada privlačimo "pogrešne" partnere. Ali, kada si razjasnite šta je to što vi stvarno želite, onu suštinu između svih tih detalja, i pokrenete potragu za time, to će naći vas. Vaša srodna duša naći će vas.

Na primer, možda mislite kako želite da vaš idealni partner ima plavu kosu, da je dobro građen, komunikativan i voli životinje, a u srži onoga što stvarno želite možda leži osećaj pozitive kojom vaš partner zrači. Umesto da tražite plavokosu osobu koja voli životinje, počnite tražiti mesta na kojem ljudi zrače zdravljem i pozitivom. To je smer u kojem ćete pronaći svoju srodnu dušu.

Povezane vesti

Otvarate se za nove mogućnosti

Budući da se pripremate za doček nove ljubavi, otvarate se prema mogućnostima za susrete s novim ljudima. Dobijate pozive od porodice i prijatelja za druženje i okupljanje. Druženje i iskorak iz poznatog okruženja pružiće vam bolje šanse za susret sa vašom pravom ljubavlju. Imate li želju da se otvorite prema novim mogućnostima, to možda vaša podsvest pokušava izvući vas iz prijatnog zatvora i pomoći vam da pronađete ljubav svog života.

Imate više energije nego inače

Osećate blizinu srodne duše tako što osećate da vam se energija diže. To je zato što je prvo oseti duh. Možda se probudite ujutru i osetite više energije nego obično. Možda je to osećaj bezrazložne sreće. Sve su to znakovi da vam se približava onaj pravi.

Konačno vidite čemu su vaš učila iskustva prethodni ljubavnih veza
Sve vam postaje jasnije i greške više ne vidite kao svoje protivnike. Počinjete ih posmatrati kao iskustva iz kojih možete izvući pouke. Sada znate da više nećete ponoviti iste greške. Znate šta ćete učiniti kada uđete u novu vezu, sa pravom osobom. To je znak da ste se iscelili od bola slomljenog srca i možete se srećno zaljubite ponovo.

Izvor: Sensa.hr

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj