Novac je energija koja ili sa lakoćom teče kroz našu stvarnost ili se teško zadržava i pojavljuje u njoj. Važno je razumeti kakva su naša uverenja o obilju i šta ono znači za nas. Vrlo često uverenja stvaraju prepreke na nivou osećanja vlastite vrednosti. Svemir želi da budemo bogati u telu, umu i duhu jer mi vredimo. Ovih pet stvari pomažu u privlačenju obilja i bogatstva:

1. Osvestite koliko trošite

Znate li tačno koliko trošite svakog meseca ili izbegavate da se suočite sa tom činjenicom? Evo rešenja: ako obratite pažnju na to koliko trošite, a koliko štedite, privlačićete više obilja jer se suočavate sa realnošću i svesni ste toka blagostanja i obilja. Ljudi često ne obraćaju pažnju na "brojeve" pa im se događa da žive iznad svojih mogućnosti. Usmeravanje pažnje na područja na koja trošite novac, dajete svemiru do znanja da ste u stanju upravljati i većim količinama novca.

2. Poklonite sebi sveže cveće

Sveže cveće u vašoj okolini vizualno je pozitivna afirmacija obilja i bogatstva. Priroda svemira je obilje i kada svesno u svoju blizinu unosite energiju rasta, lepote i života, tada tu vibraciju šaljete u svemir. Tako izjavljujete kosmičkim silama da verujete da ste vredni. Jer vi to i jeste.

3. Očistite novčanik ili torbicu

Pokažite novcu koliko ga volite tako što se dobro brinete o njemu. Kako trenutno izgleda vaš novčanik ili torbica? Držite li u njemu zgužvane račune? Šta mislite da bi vaš novčanik rekao o vašoj svesti obilja?

Najbolji način da pokažete duboku zahvalnost i poštovanje prema energiji vašeg trenutnog obilja je pobrinuti se da je uredno smešten u vašem novčaniku ili torbici. Neka to bude za njega utočište u kojem se oseća sigurno i voljeno. Ako volite svoj novac, on će vam uzvratiti ljubav.

4. Budite zahvalni za ono što imate

Ono što cenite, ceniće vas. Što više izražavate zahvalnost za ono što imate upravo sada, to će vam svemir više slati stvari na kojima ćete biti zahvalni.

5. Koristite afirmacije za podizanje vibracije

Afirmacije imaju moć promene uverenja i podižu vibraciju. Takođe menjaju podsvesni um. Afirmacija kao što je "Zahvalna sam za obilje u svim područjima svog života", može vam zaista promeniti život. Kada je ponavljate puno puta dnevno, stvarate veliku promenu u svojoj vibraciji, a to se odražava i u vašoj stvarnosti.

Izvor: Sensa.hr