Potraga za srodnomdušom često predstavlja put na kojem napravimo mnoge pogrešne izbore, doživimo razočaranja zaljubljujući se u pogrešne duše, ali zaboravljamo na jednu važnu stvar - za srodnom dušom se ne traga, već se ona pojavi kada ste spremni za nju.

Ona se pojavljuje na pravom mestu, u pravo vreme, najčešće nakon što osvestite ljubav u sebi i prema sebi, jer ljubav ne može ništa drugo da privuče osim još veće ljubavi.

Pročitajte još:

Ako ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna duša

8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubav

Vaša srodna duša postoji, ona je trenutno možda daleko, a možda je i blizu, samo je vi ne primećujete.

Na duhovnom, energetskom i nivou podsvesti možda već sad možete osetiti svoju srodn dušu, a ovo su znakovi koji pokazuju da i ona misli na vas:

1. Snovi

Snovi koji ukazuju na ljubav ili sanjanje osobe kojoj možda vidimo ili ne vidimo lik, ali znamo da je ona prava za vas, snovi u kojima ljubav obuzima naše telo, um i dušu... Svi ovi snovi u kojima emocije ljubavi imaju ključnu logu mogu ukazivati na energetsku vezu sa srodnom dušom.

2. Iznenadne misli

Ovo je još jedan znak koji nam govori da naša srodna duša verovatno pokušava da se poveže sa nama. To je trenutak kada naše misli počnu da se prebacuju iz aktivnosti ili misaonih procesa odjednom u misli o ljubavi ili srodnoj duši. Tada bismo trebali uživati u ovom osećanju i u potpunosti prihvatiti ovu interakciju.

KADA SE POJAVI VAŠA SRODNA DUŠA, OSETIĆETE 4 STVARI: Ovo su znaci da ste sa partnerom povezani na duhovnom nivou

3. Iznenadna prijatna osećanja

Ukoliko se na vašem licu iznenada pojavi osmeh ili vas preplave prijatna osećanja, to može značiti da vam srodna duša šalje pozitivne vibracije i energiju ljubavi. Ova osećanja će se češće javljati ako kroz meditacijujačate svoju intuiciju i osluškujete svoj unutrašnji glas.

"Naša srodna duša deli naše čežnje, naš smisao za pravac. Naša srodna duša je neko ko donosi život u život." - Ričard Bah

Izvor: Lovesensa