Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RITUAL ZA LJUBAV, ZDRAVLJE, SREĆU I ŽELJE: Pun Mesec u Vagi donosi harmoniju i posebne darove u naš život (28. mart)

Magični i predivni ritual u noći punog Meseca - Evo šta treba da uradite za ljubav i ispunjenje želja!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Korišćenjem dnevnog kalendara za kretanje Mesecamožemo proceniti raspoloženje dana, postaviti svoju jasnu nameru, baš kao što ćemo to činiti na mesečnom nivou. Element i znak u kom se Mesec u trenutku posmatranja nalazi, kao i Faza Meseca ukazaće na energiju i preporučiti aktivnosti. Mi smo tu da tumačimo, ali i da odlučimo, da odaberemo, da prihvatimo da uživamo u darovima, da ih podešavamo za sebe i kreiramo vrhunsko zadovoljstvo, harmoniju kojom zračimo dalje i dalje..

Pročitajte još:

Meditacija za vreme punog Meseca: kako da vam možna mesečeva svetlost ispuni želju za budućnost

HOROSKOP - ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U VAGI: Iscelite svoje srce, dolazi vam velika ljubav

MESEC U VAZDUŠNOM ELEMENTU U ZNAKU VAGE

Akcenat je na balansu u lakoći. Prihvatite umetnost diplomatije. Obnavljajte svoje odnose i veze u ovom vremenu. Ulepšajte svoju okolinu. Postignite ravnotežu između uma i tela.

Moguće je osećanje emocionalne zatvorenosti. Verbalne veštine su potrebne za izražavanje emocija, recite sve i OBAVEZNO ISTINU. Ovaj mesec oseća onaj mirni deo nas, može da dodirne balansirani deo, ono kada se skinu i smire sve drame i velovi tajne, sramote ili straha. Recite sve ili baš ništa, ali istinski, pravo! Ne očekujte kontakt sa osećanjima, onaj osećaj u stomaku. Možda ćete želeti i da kažete svojoj okolini da niste baš svoji. Vazduh vas podiže u mental, dobro je vreme za čitanje knjiga, razmišljanje, pisanje o konfuziji i osećanjima koja naviru u ovom periodu. Priča o vremenu je aktuelna.

Balans između uma i emocija postiže se dugim kupkama, aktivnostima na vodi, kako bi se obnovila emocionalna konekcija. Meditacijaje svojevrsni vid najadekvatnije podrške u ovakvom periodu, jer će obezbediti uravnoteženje mentalne aktivnosti, otvoriti nas za dublje uvide, za razgovor sa samim sobom! Preterivanje nije rešenje, valja obratiti pažnju da kupke i meditacije služe za povezivanje sa sobom i svojim mirom, a ne za potuno prepuštanje tome. Balans je neophodan u svemu.

PUN MESEC

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu opoziciju sa Suncem, ugaono rastojanje između Luminara iznosi 180 stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najcelovitija, potpuna. Ovu fazu je dobro iskoristiti za rituale za zaštitu, proricanje, proročanstva. Sigurno jedan od najmoćnijih dana u Lunarnom ciklusu i izuzetno je važno obratiti pažnju u kojim se znacima odvija opozicija, koje kuće su prozvane. Ovo se odnosi na odnose, sukob ega sa emocijama, vitalnost može biti ugrožena jer su emocije uzburkane jakim dejstvom znaka. Nesporazumi su česti zato se potrudite da saslušate, povežite se sa dubokim emocijama, emocije ovde donose preosetljivost i stres i posledično, gubi se objektivnost i moć racionalnog rasuđivanja.

Nesigurnost, osetljivost, ranjivost je izražena u simbolici položaja Meseca, treba osvestiti ove teme koje nas tište i duboko stvaraju nelagodu, koje su prikrivene, ali umeju snažno da preplave i pokolebaju čitavu strukturu emocionalnog bića. Vreme je za isceljenje, oslobodite se od patnji, okrenite novi list za sve što vas iscrpljuje. Ne oklevajte, krenite napred iz te ustajale vode,tu su nove prilike, odložene obaveze se okončavaju. Razmotrite svoje odnose, rešite se, presecite pupčanike sa toksičnim svetom. Izađite iz zone komfora, budite HRABRI i nezavisni. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve.

Preporuka za Pun Mesec u znaku Vage:

VODENI DAN - kako bi bili protočniji,lakši za brz energetski protok, vedriji i sjajniji. Ovo je idealan način da se pročistimo. Hladna izvorska voda pre svega, ili prečišćena je preporučena tokom 24h dok traje Lunacija. Ppželjno je piti samo vodu, ili kako sami odlučite, dalje su preporučene limunade, ceđeno voće, povrće, bareno povrće.. Protočnost je ključna u ovom radu! Svaka blokada je zastoj, a zastoj vas drži u starom ponavljanju obrasca. Izbegavajte sve namirnice životinjskog porekla ovog dana, lekove i alkoholne napitke.

KUPKAsa jasnom namerom oslobađanja svega starog što nam više ne služi sa Sodom Bikarbonom, osim što omekšava kožu uz to i čisti Auru.

NANOŠENJE OMILJENOG MIRIŠLJAVOG I HRANLJIVOG ULJA na telo, obilato, sa ljubavlju (susam ulje, lavande ili jojoba).

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj