Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna duša

Da li ste upoznali svoju srodnu dušu? Ako se ovih 8 znakova pojavljuje u vašoj vezi, onda ste imali veliku sreću...

  Izvor: Foto: Profimedia

Srodnaduša je neko sa kim imate sveti "dogovor" i obvezali ste se jedno drugome da pomažete u duhovnom razvoju kroz mnogo života... Svako ima puno srodnih duša, ne samo ljubavnog partnera. Srodne duše mogu biti deca, roditelji, prijatelji pa čak i kućni ljubimci. A evo kako možete prepoznati da ste imali sreću i pronašli partnera koji je vaša srodna duša:

Povezane vesti

1. Snažna privlačnost

Kada se srodne duše sretnu, osećaju trenutnu snažnu emotivnu reakciju jedno na drugome. To nije uvek privlačnost, reakcija može biti i negativna. Ponekad postoji prepreka koju srodne duše moraju prebroditi da bi bile zajedno, a to se može manifestovati tako što jednog partnera izrazito nervira onaj drugi. Ipak, prisiljeni su da budu i rastu zajedno sve dok ne shvate da ne mogu jedno bez drugog. U svakom slučaju, emocionalna reakcija je vrlo snažna.

2. Predanost razvoju

Jedan od najboljih znakova srodnih duša je predanost. One su obećale da će podržavati jedna drugu na duhovnom putu. Budući da ste povezani na duhovnom nivou, sreća jedne duše je sreća druge. Podrška koju primate od srodne duše nešto je što još nikada pre niste osetili, duboka i celovita.

3. Imate sličnu porodičnu pozadinu

Ako imate sličnosti u odrastanju s nekim, to je još jedan znak da ste srodne duše. Na primer, oboje vas je odgajio samohrani roditelj, imali ste slična iskustva dok ste odrastali. To su one stvari koje među prvima otkrijete kad osobu upoznate i počnete razgovarati sa njom. Puno sličnosti, pa opet dovoljno razlika da odnos bude zanimljiv!

4. Imate slične vrednosti i životne ciljeve

Možda vam se ličnosti i sklonosti jako razlikuju, ali delite vrednosti, životne ciljeve i moralna gledišta. Srodne duše se slažu oko globalnih pitanja i razloga zašto su na Zemlji.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj