Psihološki testovi sa optičkim iluzijama mogu vam otkriti neke aspekte vaše ličnosti koje niste znali o sebi. Ovakvi testovi daju rešenja na osnovu toga na šta prvo obraćamo pažnju, kakva je naša percepcija, ugao iz kojeg posmatramo svoj život i svet koji nas okružuje.

Potrebno je samo da pogledate sliku koja je sastavljena iz više elemenata, izaberete jedan element, odnosno onaj koji vam je privukao najviše pažnje, a zatim da pročitate rešenja i otkrijete nešto novo o tajnama svoje ličnosti

Panter

Ako ste prvo videli ovu životinju, to znači da ste pravi perfekcionista. Za probleme koje niko drugi ne može da reši, vi ćete uvek pronaći rešenje. Imate izuzetnu sposobnost analitičkog i logičkog razmišljanja. Ne verujete u sreću, ali verujete u napor, rad i disciplinu. Trudite se da biste postigli ono što želite, a vaš trud će se u budućnhosti isplatiti i više nego što ste mislili. Cenite mir i stabilnost.

Ptica

Vi ste vrlo ljubazna i empatična osoba. Volite ljude i stalo vam je da imate sa svima dobar odnos. Ponekad potiskujete svoja osećanja, ali imate neverovatno strpljenje i osećajnost. Uvek želite svima da pomognete, ali ste skloni da zapostavite sebe i svoje potrebe zbog drugih. Pronađite balans u ovome! Ne pružajte svoje otvoreno i nežno srce toksičnim osobama - doživećete razočaranje. Birajte osobe koje zasluđuju vašu ljubav! 

Žensko lice

Ako postoji nešto što cenite, to je mir i tišina. Ne volite da komplikujete svoj život - kod vas sve mora da teče sa lakoćom i da bude jednostavno. Odlučna ste, iskrena i direktna osoba. Iako spolja delujete pomalo rezervisano i hladno, iznutra ste osećajna duša koja se najiše plaši da izgubi voljene osobe. Omiljeni ste u društvu i leko sklapate kontakte. Vaša autentičnost čini da imate zanimljiv ljubavni život.

Pejzaž

Imate urođenu pojačanu intuiciju. Vaše šesto čulo je naglašeno i pomaže vam da donosite bolje odluke. Vi ste vrlo emotivna i optimistična osoba. Prijatelji cene vaše mišljenje jer znate da date vrlo dobre savete, a takođe pažljivo se foksuirate na svoje odluke. Imate šansu da ostvarite velike uspehe u životu, ali samo ako nastavite da verujete u sebe.

Izvor: Sensa