Kako doživeti frekvenciju ljubavi?

Sve na ovom svetu sastoji se od energije i svaka energija vibrira na određenoj frekvenciji energije. Te frekvencije imaju različite efekte na nas, zavisno od vrste energetske frekvencije.

Iako se zbog nekih frekvencija možemo osećati pod stresom ili umorno, druge mogu učiniti da se osećamo smireno i blaženo. Jedna od takvih frekvencija isceljivanja je 528 Hz koja je poznata i kao Ljubavna frekvencija. Poziva na napredak, smirenost, isceljenje i osećaje ljubavi.

Pročitajte još:

Melodija koja regeneriše organe i celo telo: ova lekovita frekvencija jača emotivno i fizičko zdravlje (VIDEO)

Frekvencija 432Hz čisti energetske tokove u vašem telu: svaka ćelija upija pozitivne vibracije (VIDEO)

Šta je 528 Hz?

Dr. Leonard Horowith, koji je predstavio konceptualnu ideju od 528 Hz, kaže da je frekvencija srž "muzičke matematičke matrice stvaranja".

Izraz ljubavna frekvencija dao je 528 Hz, jer je verovao da se ta frekvencija može videti u 'Srcu' gotovo svake pojedine stvari. Ova frekvencija tako veže jedno srce sa svim ostalima, jedno srce sa višim sebstvom, jedno srce sa svim silama svemira.

Neverovatna snaga od 528 Hz

Kaže se da je ova frekvencija vrlo jaka, toliko snažna da čak može popraviti oštećenja na DNK osobe (ili životinje, biljke) i može obnoviti ravnotežne sile prirode.

Moć vibracija duboko je razumeo fizičar i naučnik Nikola Tesla, koji je izneo tvrdnju da ograničavanjem ili uklanjanjem nekih štetnih vibracija energije, možemo znatno smanjiti šanse za dobijanje bolesti. Zato je primjreno znati koje su energije dobre, a koje posebno loše.

Solfeggio frekvencije

Solfeggio frekvencije su veća grupa dobrih vibracija od kojih je ljubavna frekvencija samo jedna. Te su frekvencije formalno organizirane oko desetog veka i imaju moć povećati energiju, pozitivnost ljudi i predmeta unutar zvučnog opsega.

Te su frekvencije potrebne našem telu da bi održalo ravnotežu. One su:

936Hz - Ova frekvencija će vam omogućiti da se povežete sa ultimativnom dušom.

852Hz - Ova frekvencija vam pomaže razviti intuiciju i videti istinu.

741Hz - Ova frekvencija omogućava vam čišćenje energije i učestvovanje u rešavanju problema.

528Hz - Smatra se da je ova frekvencija sposobna popraviti DNK, privući ljubav, pa čak i privući čuda u život.

417Hz - Ova frekvencija vam pomaže da se na konstruktivniji način nosite s promenama.

396Hz - Ova frekvencija uklanja krivicu i pomaže vam u postizanju vaših ciljeva.

Što su solfeggio frekvencije i kako podižu našu vibraciju?

Frekfencija koja čisti more

U 2010. godini znanstveni su rad proveli istraživači iz Vancouvera koji su proučavali učinke izliva nafte u Meksičkom zaljevu, znan i kao izljev nafte BP-a. Otkrili su da frekvencija 528Hz ima neverojatan isceliteljski efekat na sve fizičke stvari. Uspela je očistiti područje u krugu od 1 km u samo 24 sata!

Ostale važne frekvencije

Frekvencija 444, iako nije deo klasične Solfeggio lestvice, ipak vrlo snažnu isceliteljsku energiju jer stimuliše čakru srca.

Frekvencije 62-68 Hz takođe su sjajne za obnavljanje moći fizičkih tela.

Kako koristiti ove frekvencije isceljenja

Najbolji način je jednostavno slušati te frekvencije proizvedene kroz posebne muzičke orgulje, gongove, pevajuće posude i slično. Slušanje ove muzike kod kuće ne samo da vam pomaže, već pomaže i celoj zajednici.

Ljubavnufrekvenciju možete poslušati u ovom opuštajućem videu.

Izvor: Sensa.hr