Zakonprivlačenja je univerzalni zakon koji, ako se pravilno koristi, može da vam donese dobrobit na mnogim poljima, naročito u sferi ljubavi, piše Lovesensa. Izvor svega je u vašim mislima i vašem stavu, jer - kakvu energiju šaljete, takva energija vam se i vraća. To je efekat bumeranga koji svakog pojedinca povezuje sa Univerzumom.

Evo kako da aktivirate zakon privlačenja u ljubavi - postoje 10 jasnih pravila:

1. Budite verni sebi

Ako sajrijete svoje pravo JA i navučete masku laži i zabluda, stvarate i šaljete nerealnu sliku o sebi. To donosi i pogrešne ljubavne izbore i prilike.

Budite svojstveni i negujte svoju pravu prirodu i tada će Univerzum uspeti da ukrsti vaš put sa putem vaše srodne duše.

2. Iskreno zavolite sebe

Ako želite biti voljeni, morate se zaljubiti u svoje pravo "ja". Negativno samopoštovanje odjekuje negativnom energijom koja odbija potencijalne partnere. Važno je da se oslobodite prekomerne samokritike.

3. Uredite svoja uverenja

Život je sistem povratnih informacija, tako da dobijate ono u šta verujete. A ako vaša uverenja ne odgovaraju onome što stvarno želite da dobijete, došlo je vreme da ih ispravite i formirate sistem vrednosti koji će podržati vaše istinske želje.

Da biste to učinili, morate da analizirate svoje ideje o ljubavi, a zatim odbacite one koje vas sprečavaju u stvaranju idealne veze.

4. Nastavite da sanjate

Moć mašte može promeniti vaš lični život. Ako tražite ljubav, onda je sanjanje os usretu sa srodnom dušom savršen alat u zakonu privlačenja.

Zamišljajući svog idealnog partnera, šaljete pozitivne slike Univerzumu, koji prihvata i ispunjava ovaj zahtev.

Čim se u vašoj glavi pojavi savršena slika, slobodno je reprodukujte ponovo i ponovo dok se ne pojavi u stvarnosti.

PageBreak

Zakon privlačenja prave ljubavi: 10 načina da pronađete svoju srodnu dušu
Foto: Shutterstock zakon-privlacenja-prave-ljubavi-10-nacina-da-pronadete-svoju-srodnu-dusu

5. Usredsredite se na pozitivno

Umesto da razmišljate o onome što ne želite u vezi, usredsredite se na ono što biste želeli da dobijete od njih. Razmislite kakvemisli vas peplave kada razmišljate o ljubavi - pozitivne ili negativne - i analizirajte kakav uticaj imaju na vaše raspoloženje.

Pozitivne misli poboljšavaju stanje uma, a kada raspoloženje opadne, onda vas je osvojila negativnost. Vrlo je jednostavno! Stoga, ako vam se učini da razmišljate o nečemu ne baš dobrom, samo okrenite svoj proces razmišljanja za 180 stepeni i usredsredite se na pozitivne želje.

6. Recite zbogom ljubomori

Prirodno je da osećamo ljubomoru kada vidimo da neko doživljava ljubav kakvu priželjkujemo, ali ljubomora je negativna emocija koja odbija ljubav.

Stoga, kada vidite da neko ostvaruje vaš san, umesto da reaguje ljubomora, radujte se njihovoj ljubavi. Zaista, kada blagoslovite ljubavni odnos, kao da govorite Univerzumu "i ja sam spreman za ljubav"!

7. Ne odustajte!

Ljubav često razočara ljude. Na primer, dešava se da partner ne ispuni očekivanja ili ste pomislili da ste napokon pronašli pravu ljubav, a onda ste se razočarali. Moguće je da se u takvim situacijama pojavi frustracija ili strah od mogućeg razočaranja. Međutim, predaja je glavni razlog zašto zakon privlačnosti obično ne deluje.

Predaja je poput naručivanja ukusnog obroka i napuštanja restorana neposredno pre nego što je vaša porudžbina servirana.

8. Pripremite prostor

Zakon privlačenja voli energiju planiranja i zato učinite sve što je moguće da predvidite vaš idealan odnos tako što pripremite prostor za svog partnera.

Koristite sve načine na koje se možete pripremiti za pronalazak svoje srodne duše, kao što je čišćenje emocija i oslobađanje od negativnih emotivnih obrazaca.

9. Započnite živeti svoj najbolji život upravo sada!

Ne morate čekati na pojavljivanje partnera kako biste započeli živeti svoj najbolji život. To možete učiniti odmah! Stoga je dovoljno da se fokusirate na nedostatke usamljenosti - umesto toga, stvorite samostalan život u kojem ćete uživati.

Ako odmah počnete da živite svoj bolji život, postaćete privlačni za srodnu dušu, što će mu omogućiti da vas primeti u gomili.

10. Pratite svoj unutrašnji glas

Kada je u pitanju privlačenje srodne duše, vaš zadatak je da jasno definišete šta najviše želite, a zatim to postignete (svim sredstvima opisanima gore). Ali zapamtite, nikada nećete moći tačno da predvidite kada će se ta osoba pojaviti u vašem životu. Stoga, ako želite da Univerzum aktivira svoju magiju, morate da oslabite kontrolu što je više moguće i sklonite se s puta.

Univerzum komunicira sa vama putem intuicije i inspiracije, zato uvek pokušajte da slušate svoje šesto čulo.

To znači da ako odjednom imate želju da odete u novi kafić na drugoj strani grada ili nazovete starog prijatelja sa kojim se niste videli godinama, samo to učinite! Što češće poslušate svoj unutrašnji glas, veća je verovatnoća da će vas Univerzum usmeriti ka istinskoj ljubavi!

Izvor: Lovesensa