Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

4 koraka da ostvarite uspeh u karijeri i privučete obilje: najpoznatiji life coach Toni Robins daje mudre savete

Evo kojih 4 koraka treba preduzeti za uspeh u karijeri i finansijama - saveti najpoznatijeg life coach-a!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Tokom kreiranja svog poslovnogputa sigurno ćete naići na razne prepreke, dileme i nedozumice, ali važno je da osvestite da je sve to proces jačanja i usavršavanja, piše Lovesensa.

Verujte da imate sve što vam je potrebno da otkrijete i ostvarite svoju karijeru iz snova. Potrebno vam je samo par mudrih alata za rast karijere. Zapišite svoje strasti, želje i ambicije prilikom izbora karijere ili usavršavanja. I ne zaboravite da svako od nas ima jedinstvene osobine i talente koje mogu privuči uspeh i finansijskiprosperitet.

Povezane vesti

Evo kojih 5 koraka treba preduzeti za uspeh u karijeri:

1. Posao vs. put karijere

Izbor posla je drugačiji potez od odabira svog karijernog puta. Posao je samo izvršenje zadataka zarad neke dobiti i zadovoljvanja potreba, dok karijerni put podrazumeva entuzijazam, misiju, povezan je sa našim strastima, odnosno predstavlja kreiranje poslovne strategije radi usavršenja i doživljaja istinskog ispunjenja kroz rad.

2. Vrednujte svoje darove

Na putu ka uspešnoj karijeri često više razmišljamo o svojim slabostima i nedostacima u odnosu na svoje darove. Slabosti sa usavršavanjem i nadogradnjom znanja mogu nestati, ali pravi nedostatak je to da svoje darove ne iskoristimo. Vaš poslovni identitet, uključujući veštine i stavove koji utiču na vaše odluke, identifikuju vas kao profesionalca. Prepoznavanjem i iskorišćavanjem svojih prirodnih darova, u mogućnosti ste da najbolje iskoristite svoje talente u odabiru karijere i puta ka uspehu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj