Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMO 3 PUTA SE ZALJUBLJUJEMO U ŽIVOTU! SAZNAJTE U KOJEM CIKLUSU LJUBAVI STE SADA: Srodna duša će doći u pravo vreme!

Kada će se pojaviti moja prava ljubav? U životu se 3 puta zaljubljujemo, a prava osoba dolazi kada za nju dođe najbolje vreme...

 Kada će se pojaviti moja prava ljubav_180326066 Izvor: Shutterstock

Prema zakonu Univerzuma sve se u našem životu događa sa razlogom, a smatra se da se svaka osoba istinski zaljubi tri puta u životu. Međutim, svaka ljubav se dešava na svoj način i služi svojoj određenoj svrsi.

Pročitajte još

Prva ljubav

Prva ljubav se javlja u mladosti, ponekad čak i u srednjoj školi. Ova ljubav oličava snove naše mladosti i odgovara našoj idealizovanoj ideji ljubavi - kao u bajci. Ova ljubav zadovoljava našu potrebu da ispunimo očekivanja društva. Nepromišljeno uranjamo u to, misleći da će ova ljubav biti jedina (čak i ako nismo zadovoljni u potpunosti), i ubeđujemo sebe da bi tako trebalo biti. Ova ljubav ima više veze sa načinom na koji nas drugi doživljavaju nego sa našim osećanjima.

Druga ljubav

Druga zaljubljenost ili ljubav je najteža. Do nje dolazi kako bismo prvenstveno naučili neke lekcije o sebi i potrebama u ljubavnom odnosu. Ova ljubav sa sobom donosi razočaranja, bol, gubitak, iluziju, laži, manipulaciju... Puna je privlačnosti i strasti, ali vremenom ppostaje sve toksičnija. Zadržaamo se u odom ondosu jer je drugačiji od prve ljubavi. Problem ove ljubavi je što je ciklična - ponavljamo iste greške iznova i iznova, očekujući drugačiji rezultat. Nažalost, svaki novi ciklus završava se gore od prethodnog. U ovoj ljubav vlada drama koja nam ne dozvoljava da izađemo iz tog kruga obmane. Dolazi do zavisnosti od partnera i nikako ne možemo da prekinemo ciklus. U ovoj ljubavi imamo snažnu želju da odnos funkcioniše, plašimo se da ponovo ostanemo sami bez partnera, a zapravo smo u zabludi. Jedina prednost ovog odnosa jeste što se razvijate i učite šta je ono što NIJE LJUBAV. Svaki izazov je nova lekcija.

Saznajte i...

Treća ljubav

Poslednja zaljubljenost nastupa neočekivano. Zadivljuje nas i uništava sve naše ideje o tome šta bi ljubav trebala biti. Ova ljubav nam dolazi tako lako da ni sami ne možemo shvatiti kako smo zaboravili da ljubav može biti tako prirodna i bez komplikacija. Ova ljubav nas bukvalno obara s nogu, jer uopšte nismo bili spremni za novu vezu. U ovom odnosu izgleda da se sve savršeno uklapa. Odnosi su jednostavni i bez nepotrebnih očekivanja. Ispostavilo se da je savršenstvo sasvim dostižno kada vas niko ne pritiska, a mi smo srećni da provedemo ostatak života u ovoj vezi. Ova ljubav uopšte nije onakva kakvu smo zamislili, i ne odgovara nikakvim pravilima i idealizacijama koje smo sami izmislili. To razbija sva naša očekivanja o pravoj ljubavi i donosi nam neštpo još lepše, jednostavnije, bolje. Osećamo samo da se sve odvija kako treba. Ova ljubav je dugo kucala na naša vrata - trebalo je samo odgovoriti. Ona nas uči da volimo i budemo voljeni.

Možda još niste iskusili sve tri vrste ljubavi, ali to samo znači da još niste spremni. Ljubav se ne može požuriti - ona ​​će se sama pojaviti kada dođe njeno vreme!

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj