Godišnji ljubavni horoskop za 2022. godinu!

OVAN

Očekuje vas godina puna ljubavnih iznenađenja. U 2022. godina donosićete važne odluke o ljubavnim odnosima i napraviti određene granice i smernice za sebe. Usamljene devojke imaće mnogo povoljnih prilika da urede svoj lični život, a neke šanse zaista ne bi tebalo zanemariti. Oni koji su već pronašli svoju ljubav, imaće i napete trenutke, jer će morati da se pridržavaju svog uobičajenog kursa i da se mnogo potrude kako bi sačuvali romantični odnos. Uglavnom će žene Ovnovi pokušavati da poprave situaciju ili unaprede odnos. Ako ne dođe nakon nekoliko meseci do rezultata, mogući su raskidi.

BIK

Bik će u prvoj polovini 2022. godine biti emocionalno nestabilan i veoma impresivan. Predstavnike ovog znaka prvenstveno će brinuti zdravstvena i finansijska pitanja, pa možda neće imati vremena za romantične avanture u prvoj polovini 2022. godine. U ovoj godini mogu se sa velikim izazovima suočiti Bikovi koji su u braku. Moguće je nerazumevanje, kao i nesposobnost opraštanja. Neće se svi partneri razumeti i moći da oproste greške iz prošlosti, pa ćete do leta ipak morati da se nosite sa problemima koji su se nakupili u braku. Slobodni Bikovi biće željni avantura i izazova, posebno tokom zime i proleća. Jesen već donosi ozbiljnije ljubavne šanse.

BLIZANCI

Blizance očekuje melanholija i osećaj nezadovoljstva početkom godine, pa će želeti da naprave i neke radikalne promene na ljubavnom planu. Predstavnici ovog znaka želeće da promene sve što ih okružuje za 180 stepeni - istinski će se posvetiti osvarenju svojih novogodišnjih želja. Blizanci koji su u braku imaće razne izazove, možda ljubomora, pomišljanje na negkog drugog, ili mogu napraviti greške bez povratka. Moguće su afere koje kasnije mogu uzrokovati rastanak. Slobodni Blizanci imaće najviše ljubavnih šansi na putovanjima ili nostranstvu. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se brzo dopasti i strasti će biti pojačane, ali teško da će se iz afere pretvoriti u ozbiljan odnos.

RAK

Žene koje su rođene u znaku Raka radikalno će preispitati svoje poglede na ljubavne odnose i porodični život 2022. godine. Ako su ranije predstavnici ovog znaka u prvi plan stavljali interese ostalih ispred sebe, ovoga puta hteće da izađu iz začaranog kruga i češće stave sebe na prvo mesto. U početku će mnogi pokušati da sabotiraju ovu odluku ili plan, ali ostanite dosledni. Usamljeni Rakovi će toliko želeti da vrate romantiku u svoj život, a moguća je veza sa dugogodišnjim poznanikom ili kolegom. Ovo će dovesti do dobrog kraja samo u jednom slučaju - kada postoje stvarna osećanja. U svim ostalim varijacijama, odnos je osuđen na neuspeh.

LAV

Slobodne Lavice u 2022. godini iznenada se vraćaju u prošlost i moguće je obnavljanje veze sa bivšim partnerom. Moguće je da će ovaj odnos uspeti, ali samo ako poradite na greškama koje su vas udaljile u prošlosti. Ukoliko ponovo upadnete u krizu, možete podleći emocijama i na vreme zaustaviti toksičnog partnera. Ipak, usamljeni predstavnici ovog znaka biće izuzetno srećni u ljubavi. Pre svega, sreća će se nasmejati onima koji žele početak nove ljubavi. Ako ste sredili emocije u svom srcu, moguća je velika sreća.