Svaki horoskopski znak ima svoje karkaterne osobine, određen mane i vrline, a astroolozi otkrivaju da se tri znaka izdvajaju po razmaženosti. To su znakovi vatrenog temperamenta, u životu žele sve onako kako su zamislili, a teško prihvataju kritike drugih.

Ovi znakovi Zodijaka žele da u životu sve funkcioniše na njihov načina, a kada se to ne dogodi počinju da pokazuju svoju negativnu stranu, bes i impulsivne emocije. Zbog toga imaju problema u mnogim odnosima, naročito partnerskim i prijateljskim.

Evo koja 3 horoskopska znaka su najrazmaženija:

Lav

Predstavnici ovog znaka često imaju problem sa visokim egom, ali su u dubini duše uglavnom nesigurni i preosetljivi. Lavovi se često ponašaju kao da svi treba da ih služe i rade ono što oni žele. Teško prihvataju mišljenje koje je drugačije od njihovog. Vole da troše na sebe i nikada neće ugroziti svoje potrebe zbog drugih. Ukoliko stvari krenu naopako, mogu se koristiti i manipulativnim tehnikama.

Blizanci

Mogu s eponašati kao mala deca kojima je stalno potrebna pažnja. Blizanci vešto menjaju lica i prilagođavaju se datoj situaciji. Očekuju da pokupe sve zasluge, ali ne i da se najviše potrude. Takođe, lako upadnu u nevolju, ali očekuju od drugih da ih iz nje izvuku i reše probleme. Mogu biti ljubomorni na bliske ljude.

Škorpija

Tajanstveni znak kojem je najvažnije da bude superiorni lider i da uvek bude u centru pažnje. Fokusiraju se na svoja postignuća, ali ako im se neko suprotstavi ili ih kritikuje, skloni su histeriji i svađi. Često žele da se nametnu kao moćniji od drugih, ali na taj način samo ističu svoju nesigurnost. Puno toga im zavisi od raspoloženja.

Izvor: Sensa