Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROKSOP - OTVARA SE PORTAL LAVLJA KAPIJA, STIŽE NAM MLAD MESEC: Evo kako 8. avgusta da privučete sve što želite!

Horoskop otkriva kakva energija nas očekuje za vreme mladog Meseca i otvaranje portala Lavlja kapija, od 8. avgusta!

 Horoskop za mlad Mesec i lavlju kapiju od 8 avgusta_1850759518 Izvor: Shutterstock

Nova lunarna faza mladogMeseca očekuje nas 8. avgusta, a u isto vreme se otvara i magični portal Lavlja kapija. Donose nam neku mističnu energiju punu visokih vibracija koja će omogućiti da se povežemo sa unutrašnjom energijom Lava.

Portal Lavlja kapija rezultat je izlaska zvezde Sirius. Mnoge drevne civilizacije pratile su uspon Siriusa, verujući da je to bilo moćno vreme ponovnog rođenja, obilja, duhovnog napretka i prelaska u više stanje svesti. 8. avgista, usled numerološki magičnog noiza brojeva 8-8,dešava se posebna konekcija sa ovom zvezdom i ona ima najjači uticaj. Prema numerologiji niz brojeva 8-8 predstavlja beskonačnost, duhovnu inteligenciju i visokofrekventne energije Siriusa ravno u svoje biće.

Pročitajte još

O ovoj Siriusovoj energiji možete razmišljati kao o ključu koji pomaže u otključavanju veće svesti, naše sudbine. Dok se portal Lavlja kapija otvara svake godine, 2021. je izuzetno posebna jer se poklapa sa mladim Mesecom u znaku Lava koji može pojačati energiju portala, napuniti njegove efekte i našu sposobnost da se manifestujemo. Mlad Mesec je uvek moćno vreme za postavljanje namera, ali to je još više kada mlad Mesec pada u visoko kreativnom znaku Lava i pored portala Lavlja kapija.

Na ovaj dan razmislite šta zaista želite u svom životu i dozvolite mu da dođe. Manifestujte svoje želje, sanjajte o njima i napravite jedan sjajan korak u ostavrenju. Ovo je magično vreme za postavljanje namera, to je takođe vreme povezivanja sa vašim višim Ja. Napišite svoju listu želja u vidu pisma Univerzumu, a zatim vizualizujte svaki svoj korak na putu ispunjenja.

Mlad Mesec u Lavu donosi kreativnu energiju, a poseban uticaj na nas ima Uran, planeta buđenja i promena. Primorani smo da vidimo nove načine na koje možemo rešiti stare probleme. Možemo dobiti sjajne uvide i nove informacije koje će vam značiti na putu ostvarenja. Možda vam deluje da ništa nije sigurno, ali je zaista sve što zamislite moguće. Ako nešto ne znate, neisgurni ste ili sanjate kako da ostvarite san - slušajte svoj unutrašnji glas, posvetite se svojoj intuiciji. Unutrašnji glas vam može pomoći da otkrijete kojim putem treba da krenete.

Saznajte i...

Mlad Mesec 8. avgusta je definitivno poseban iz toliko razloga. Pošto aktivira Lavovsku energiju u nama, to je takođe savršeno vreme da pronađemo svoje unutrašnje samopouzdanje, pomerimo svoje granice i osetimo neograničeni potencijal našeg bića. Ovaj mladi Mesec nas podstiče da se više ne vraćamo unazad, već da sanjamo velike stvari. Dobijamo autentičnu moć, ali se klonimo ega.

Za vreme 8. avgusta obavezno zamislite želju, jer je ovo dan velike manifestacije. Posvetite se sebi, odmarajte, opuštajte se, uživajte - zvezde su na vašoj strani!

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj