Portal Lavlja kapija otvara se svake godine, u 2021. otvoren je od 26. jula do 12. avgusta. Međutim, njegova energija biće na vrhuncu 8. avgusta kada nas očekuje najjači uticaj ove kosmičke pojave. Ovaj dan je poseban i u numerološkom smislu jer imamo niz od dve osmice u datumu (8.8.2021.), ali i mlad Mesec pojaviće se na nebu istog dana i pojačaće uticaj Lavlje kapije.

Portal lavlja kapija povezan je sa zvezdom Sirius koja je nepokretna zvezde u sazvežđu Raka. Verovalo se da nas ova zvezda povezuje sa visokomenergijom, ali nam donosi pojačanu svest i mudrost, kako ističu astrolozi.

Saznajte kojih 9 stvari će vam doneti u život otvoren portal Lavlja kapija:

1. Isceljenje srca - Portal Lavlja kapija aktivira srčanu čakru, što znači da se možemo osloboditi nekih negativnih misli i loših emocija. Možemo otpustiti sve ono što opterećuje našu dušu i srce, ili na blokira da volimo potpuno.

2. Pojačana intuicija - Tokom ovog perioda slušajte unutrašnji glas. Intuicija je pojačana, a instikti izoštreni.

3. Otvaranje čakri - U ovom periodu mogu se mnogo lakše otvoriti čakre, a energija će slobodno proteći vašim telom.

4. Inspiriacija i ideje - Dobijamo vizije i sjajne ideje kakod a nešto staro rešimo, a novo započnemo. Važni uvidi mogu se steći kroz snove, intuiciju, instikte i u stanju opuštenosti.

5. Povećana povezanost sa Univerzumom - Lakše je primati signale, poruke i znakove upozorenja koje šalje Univerzum. Budite otvoreni za čuda.

6. Sloboda - Imamo povećan osećaj unutrašnje slobode i želimo da govorimo i slušamo istinu. Vaše unutrašnje JA od vas traži da živite samo kroz istinu i prave vrednosti.

7. Tehnologija - Svi koji se bave određenim tehnologijama, u ovom periodu mogu ostvariti značajan uspeh. Napredak očekuje sve one koji rade na Internetu, medijima, pokretanjus ajtova, aplikacija...

8. Energija mira je ojačana - Boravite što više u prirodi jer je ona izvor apsolutnog mira. Sedite na travu, zagrlite drvo, pustite vetru da vam mrsi kosu, gledajte u vodu...

9. Kreativnost - Lavlja kapija donosi sjajnu kreativnu energiju koja vas pokreće da uradiote nešto veliko i donesete kreativna rešenja. Uspeh očekuje i one koji se fokusiraju na umetnost.

Tokom peridoa otvaranja portala lavlja kapija važno je iskoristiti svoje sposobnosti, potencijale i talente. Radujte se novoj energiji i prihvatite promene. Možda će baš za vas ovaj period biti sudbonosan - potrudite se da postanete nnajbolja verzija sebe.

Izvor: Sensa