Prema astrologiji kako bismo odredili povoljne i nepovoljne dane u nekom vremenskom periodu, najbolje je pratiti lunarnikalendar u kojem se otkrivaju faze meseca, kao i uticaj lunarne energije na naš život. Da li će određeni dan biti pozitivna ili negativan, zaisi sve od položajameseca, njegove faze, kao i od horoskopskogznaka u kojem se u tom periodu nalazi.

Otkrivamo koji će dani u avgustu biti najsreććniji prema lunarnom kalendaru:

3. avgust - Mesec u Blizancima

Ovo je dan kada prestajete da igrate ulogu žrtve i počinjete da verujete u sebe. Shvatićete kako da uništite staro i stvorite nešto novo u svom životu. Povoljan je dan za prihvatanje sopstvene prirode onakve kakva i jeste, ali i za borbu sa izazovima jer ćemo imati.neverovatnu snagu.

7. avgust - Mesec u Lavu

Ovo je dan kada se unosi svetlost u sve sfere života, trenutak mira i blagostanja. Za ovaj dan je presudno čišćenje karme i činjenje dobrih dela kako bismo se oslobodili karmičkih dugova iz prošlosti.

14. avgust - Mesec u Škorpiji

Komunikacija je ključna na ovaj dan, a vaše reči će imati veliku snagu. Očekuje vas prijatan raplet događaja na poslu jer ćete imati kreativnu energiju na zavidnom nivou. Druželjubivi ste, komunikativni i tačno znate šta treba da kažete. Zbog toga je ovaj dan fantastičan za pregovore, dogovre i potpisivanje važnih ugovora.

19. avgust - Mesec u Jarcu

Moguć je susret dve sličlne prirode koje se snažno privlače. Idealan dan za slobodna srca i povezivanje sa srodnom dušom. Intuicija će biti pojačana, a duhovno i emocionalno preuzimaju vođstvo nad materijalnim. Bićete zahvalni i imati pojačano razumevanje, pa može doći i do poboljšanja odnosa iz prošlosti.

23. avgust - Mesec u Ribama

Divan trenutak za otpuštanje napetosti i priporema za dobar odmor koji vaa je neophodan. Svaki događaj biće prijatan, odnosi u savršenom redu, a vi ćete imati osećaj da ste napokon uspostavili harmoniju u svom životu.

Pratite lunarni kalendar i najviše se aktivirajte u ostvarenju svojih želja i snova kada je Mesec u najpovoljnijoj fazi.

Izvor: Sensa