Svako od nas srodnudušu posmatra na jedinstven način. Da li je to duša koja dolazi da donese dodatni rast vašoj duši? Da li je to osoba koja će vam pomoži da otkrijete pravu ljubavi i doživite pozitivnu transformaciju.

Treba shvatiti da je odnos srodnih duša uzajaman. To ne znači da će samo vama srodna duša doneti radost i rast, već i da vi zapravo treba isto tako njoj da doprinesete. U tome je ključna tajna sjedinjenjasrodnihduša.

Karma dve srodne duše može se značajno manifestovati tokom perioda retrogradne Venere u znaku Blizanaca. Venera je svoje retrogradno kretanje započela 13. maja i takva energija prati je sve do 25. juna.

Naša karma ima veliki uticaj na ljubavniživot i susret srodnih duša. Moguće je da ćete sresti osobu koja ima sličnu karmičku misiju kao vi ili vam donosi važne karmičke lekcije koje treba naučiti.

Ako imate nerazjašnjenju karmu sa drugom dušom ili smo tokom života neki karmički zadatak ostavili nedovršenim, moguće je da ćemo u narednom periodu sresti svoju srodnu dušu i krenuti putem koji razrešava karmičke čvorove.

Ovi susreti mogu se nazvati "karmom srodnih duša" i oni se pojavljuju kako bi naša duša doživela rast i kako bi nas podsetili na suštinu naše istinske prirode.

Kako da znate da li ste sreli svoju srodnu dušu?

Kod ovakvih susreta ne postoje jasna pravila. Obično je to susret koji se ne može lako opisati rečima. Spoj koji donosi razigranost srca, oslobađanje uma i iskre u očima.

PageBreak

Kako KARMA povezuje srodne duše: da li ćete uskoro sresti drugom polovinu vašeg srca
Foto: Shutterstock kako-karma-povezuje-srodne-duse-da-li-cete-uskoro-sresti-drugom-polovinu-vaseg-srca4

Imamo osećaj prijatnosti i osećamo da nas neka snažna sila vuče ka određenoj osobi. Sa tom osobom želimo da stvorimo nešto jedinstveno i posvetimo joj deo svog života.

Možemo osetiti neobjašnjivu vezu ili niz snažnih fizičkih simptoma. Srodna duša u nama može probuditi mnoge stvari, bilo pozitivne ili negativne.

Karma srodnih duša i retrogradna Venera

Period retrogradne Venere traje do 25. juna i to je vreme u kojem se može dodatno aktivirati karma između srodnih duša. Jednostavno rečeno, ovo je idealan period za isceljenje srca.

To ne mora isključivo da znači da ćemo baš u datom periodu upoznati svoju srodnu dušu, već da smo ohrabreni da još brže učimo na karmičkim lekcijama i ispunimo određene životne misije.

U ovom periodu naše rane na duši više nisu iste. Očistite i iscelite nepotreban bol koji se do sada nagomilao u vašem životu.

Karmičke veze su zaista specifične i javljaju se kako biste stekli znaje o opraštanju, uspostavili granice i kako bi se još više otvorili za duboku i istinsku ljubav.

Izlečite zastarele obrasce koji se odnose na vaše samopouzdanje, ljubav i odnose.

Ako već imate kreiranu vezu sa srodnom dušom, onda ćete jasnije videti koje su vaše međusobne lekcije. Naročito krajem juna, kada se Venera vrati u direktanhod.

Izvor: Lovesensa