Da li ste čuli za Zakonprivlačenja? Sigurno već i sami znate za izreku - "Kakve su ti misli, takav ti je život" - baš to je i glavna odlika Zakona privlačenja.

Naša uverenja i misli kreiraju našu stvarnost, odluke, dela i poduhvate. Zato je važno da u svakodnevnom životu imamo dozu optimizma i pozitivneenergije. Kada su naše misli pozitivne, tada privlačimo pozitivne stvari u svoj život i imamo više snage, želje i energije da ostvarimo željeno.

Meditacija je jedna od vodećih tehnika za jačanje pozitivnogstava u mnogim životnim poljima, pa tako i u sferi finansija.

Bez obzira da li ste ikad praktikovali meditaciju ili ne, ovu jednostavnu meditacionu vežbu za privlačenje energije obilja, možete da praktikujete kad god želite.

Ova meditacija je savršen način da svoj um i misli preusmerite ka pozitivnom razmišljanju i shvatanju obilja.Pomaže da se probude pozitivne emocija, podstiče kreativnu energiju i podstiče ostvarenje ambicija na poslovnom i finansijskom planu.

Pored toga, meditacija pozitivno deluje na oslobađanje od stresa, snižava krvni pritisak, podstiče emptaiju i poboljšava mentalno zdravlje.

Ne možete preko noći zaraditi, ni privući oromnu količinu novca, ali možete promeniti svoj stav prema obilju i tako povećati šansu za sticanje.

Pratite sledeće instrukcije:

1. Ovu meditaciju najbolje je praktikovati pred spavanje.Udobno se smestite na tiho i mirno mesto i zatvorite oči. Osamite se. Sedite u lotos pozu, prekrštenih nogu ili sedite an stolicu i neka vam noge dodiruju pod.

2. Udahnite duboko 5 puta i polako izdahnite kako bi se oslobodili napetosti. Zamislite kako svakim udahom kiseonik prolazi kroz vašu glavu, spušta se niz vrat, prelazi u grudi, struk, noge i stopala, pa izdahnite.

3. Kada osetite da ste opušteniji, vizualizujte kako je vaše telo toplo, tojest, kako kroz njega prolazi topla zlatna energija.

4. Nakon nekoliko minuta, vizualizujte kako vam energija obilja pristiže. Vizualizujte dovoljno novca na svom računu. Zamislite kako su svi računi i dugovi plaćeni. Osetite dobrobiti koje vam energija obilja donosi.

5. neka vas ispune osećanja zadovoljstva i ispunjenosti. Nakon toga, udahnite duboko i izdahnite još nekoliko minuta. Poalko otvorite oči.

Ovu meditaciju možete ponavljati nekoliko puta tokom dana, ali je najbolje da je praktikujete pred spavanje.

Izvor: Lovesensa