Astrolozi su predviđali da će 2021. godina za mnoge biti vreme sticanja, materijalnih dobara i savladavanje prepreka, avgust baš i nije povoljan mesec za povećanje finansija i uspeh u karijeri. Mesečni horoskop za avgust predviđa da je najbolje sve važne olduke ostaviti za drugi kraj meseca, ali upozorava i da će vazdušni znaci Zodijaka, Vaga, Vodolije i Blizanci, imati najmanje sreće. Posebno treba da budu oprezni u prvim danima avgusta, ali s ei kasnije ne preporučuju ishitreni i rizični potezi.

Zemljeni znaci Zodijaka, Bik, Devica, Jarac, treba posebno a budu pažljivi na polju zdravlja i novca. Važno je da promenite način ishrane i budete aktivniji, ali i da više pažnje obratite na stanje u svom novčaniku. Vodeni znakovi, Rak, Ribe i Škorpija, imaće najviše sreće u ljubavi ovog meseca jer je sasvim moguće da upoznajuosobu sa kojom će ući u romansu. Takođe, očekuju ih uzbudljiva putovanja, divne aktivnosti i novi hobiji. Rak, Ribe i Škorpije definitivno su tri najsrećnija horoskopska znaka u avgustu.

U trećoj decdekadi avgusta, naime od 20. avgusta, Uran započinje svoje retrogradno kretanje. Uran je planeta neočekivanih odluka, iznenadnih ideja i planova, pa će vam se zaboravljene ideje vratiti i možete ih iskoristiti. Horoskop za avgust 2021. upozorava da postoji velika verovatnoća radikalne promenemišljenja o određenim stvarima.

U ovim danima astrolozu preporučuju da se prilagodite promenama i ne bojati se eksperimentisanja. Uvođenjem novih stavri u svakodnevnicu može vam se promeniti čitava energija u životu. Vatrenim znakovima Zodijaka, Ovan, Lav i Strelac, imaće sjajnu priliku za odmor krajem meseca, ali im se savetuje i da ne zanemaruju zdravstvene tegobe i da obave godišnji sistematski pregled.

Avgust će biti napet mesec koji donosi brojne negativne događaje. Morate biti spremni na činjenicu da se planovi za obrazovanje, unapređenje, odmor ili putovanje mogu drastično promeniti u bilo kom trenutku i moraćete vrlo brzo da se prilagodite višoj sili. Poruka avgusta je da svakog trenutka, ma šta god da se dogodi, morate biti spremni za akciju, i što je najvažnije, za nova rešenja uprkos promeni planova.

Izvor: Sensa