Neptun je planeta koja je zadužena za našu manifestacijuljubavi, za prihvatanje sebe i sveta koji nas okružuje. On je takođe izbor inspiracije, mašte i sanjarenja i donosi želju za dobrim delima. Sunce kontroliše vitalnu energiju, snagu duha i ispoljavanje božanskog principa u čoveku. Neptun i Sunce do 23. jula nalaze se u sazvežđu uzvišenih Riba i nekim znakovima zaista mogu ispunitiželje

Magičan spoj ove dve planete osvaja, zavodi i pleni, a evo za koja 3 znaka donosi ostvarenje želja.

Vaga

Vaga će u ovom periodu imati želju da se oproba u nekom novom hobiju ili se prepzusti avanturama. Vreme je da isprobate ono o čemu su oduvek sanjali. sada je trenutak da se bavite stvarima koje prijaju vašoj duši. Kreativnost vam može doneti i ispunjenje želja na poslovnom planu - sve ide napred, baš kako ste maštali.

Vodolija

Vodolije imaju priliku da pronađu svoju srodnu dušu dok su Sunce i Neptun u Ribama. Vreme je da napravite prvi korak i razgovarate o svojim osećanjima - ljubav će vam biti uzvraćena. Više nema razloga za strah, ne odlažite svoju sreću.

Ribe

Ribe će u periodu od 10. do 23. jula 2021. sanjati da organizuju porodična okupljanja i provode divne trenutke sa bliskim osobama. Divne emocije i zdrava komunikacija sa porodicom mogu vas nadahnuti da ostvarite zanimljiv kreativni projekat. Očekuju vas prijatna iznenađenja i najradosnija otkrića. 

 Izvor: Sensa