Karma je energija koja prolazi kroz naše živote i menja se u skladu sa radnjama koje obavljamo. Univerzum odgovara i daruje nas onako kako i mi darujemo njega, odnosno koju energiju mu šaljemo. Karma je povezana i sa astrologijom, a prema tumačenju karaktera horoskopskih znakova, astrolozi ističu da svaki znak ima svoju karmu i karmički dug.

Saznajte koja je vaša karma prema horoskopskom znaku!

Ovan

Glavni nedostaci Ovna su njihova nestrpljivost i impulsivnost, koji lako prerastu u bes. To uključuje radnje koje nam oduzimaju vreme, a ne donose ništa dobro. Ako želite da izbegnete gubljenje vremena na ispravljanje grešaka i posvetite se stvaranju nečega novog ili sticanje novih iskustava, onda samo naučite da razmislite pre nego što delujete i sačekajte pravi trenutak.

Bik

Poput Ovna, Bik je sklon tvrdoglavosti. Mnogi ovo smatraju podsticajem koji proizlazi iz vaše ambicije. I na putu do moći, možete sebi steći puno neprijatelja. Pokušajte da budete strpljiviji jer i drugi ljudi, sviđalo vam se to ili ne, takođe imaju mišljenja i ciljeve. Poštujte druge i oni će vas poštovati.

Blizanci

Blizanci imaju ozbiljne poteškoće sa koncentracijom, zbog čega često nešto menjaju stvari u svom životu ne upuštajući se u njihov dublji znalaj. Po pravilu to čini da ljudi ignorišu vaše mišljenje, jer brzo gubi na značaju. Pokušajte to da promenite i svojom pozitivnom energijom utičete na druge da završe projekte. Radite na sebi i postanite bolja osoba.

Rak

Rakovi su često previše emocionalni, zbog čega stalno žive u prošlosti. Uvek se trudite da usmerite svoju energiju na sadašnji trenutak i uživajte u onome što vas okružuje. Izađite iz začaranog kruga obmana. Vaša pozitivna energija pomoći će vam da pobedite izazove.

Lav

Sve je u redu ako sve bude išlo po vašem planu. Ako nešto pođe po zlu, onda Lavova plemenitost nestaje, ustupajući mesto nekontrolisanom besu. Pokušajte da budete strpljiviji i nemojte hraniti svoj ego. Nezdravo visok ego je ono što vam ne dozvoljava da budete skroz srećni.

Devica

Device su vrlo zahtjevne osobe koje većinu svog vremena troše na destruktivnu kritiku, najčešće kritikovanjem sebe, a ne na postizanje ciljeva. Pokušajte da prihvatite stvari kakve jesu - ovo će vam omogućiti da idete napred, a da se ne zaglavite u močvari sopstvenih neuspeha. Pre ili kasnije, život će vam zahvaliti za pozitivne promene u vašem pogledu na svet.