Sunce ulazi u znak Lava 21. jula i ostaće u njemu do 21. avgusta sve dok ne pređe u znak Device. Zato ne budite iznenađeni dodatnim samopouzdanjem i vatrenom energijom koju vam daruje vladavina Lava.

Lav je poznat kao velikodušan, odan i zuaštitnički nastrojen znak koji ima moćnu intuiciju. Iskoristite ovaj period kao priliku da poboljšate ondose i radite na svom razvoju i prosperitetu. Sunce u Lavu obasjaće vas posebnim zracima - rađa se nova snaga, želja za avanturom i energija.

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi vladavina Lava:

Ovan

Očekuje vas period prepun okupljanja i druženja. Suočićete se licem u lice sa osobom koja vam se već dugo dopada i možda ćete baš sada pronaći hrabrost da otkrijete svoja osećanja. Izbegavajte ljubavnu energiju iz prošlosti. Kada vas neko pozoive na putovnaje, izlazak i avanturu, ne odbijajte, jer se u ovim danima možete sjajno provesti.

Bik

Fokusirćate se na poslovne zadatke, a kada Jupiter 28. jula ponovo krene retrogradno u Biku, moguće je da ćete imati više ideja, kreativnosti i inspiracije. Očekuju vas važne prilike na radnom mestu, a možda čak i ponude iz inostranstva. Budite pažljivi u preuzimanju odgovornosti. Potrebno vam je dodatno vreme za opuštanje.

Blizanci

U ovom mesecu se oduprite mnogim iskušenjima jer je moguće da ćete se osećati iscrpljeno. Kada Merkur uđe u Devicu 11. avgusta, umesto da svemu kažete "da", znajte svoje energetske granice. Radite samo ono što vas iskreno uzbuđuje. Ovo je sjajan period za energetsko čišćenje i preporod tela i duha.

Rak

Očekuje vas pojačana svest, naročito tokom mladog Meseca 23. jula. Možda ćete početi da viđate druge ljude onakvima kakvi zaista jesu. Ova spoznaja može uticati na određene odnose, primoravajući vas da se povučete. Ovog meseca povlačenje i odustajanje od nekih odnosa je deo isceljenja. Na drugačiji, bolji način počinjete da posmatrate i sebe.

Lav

Koga želite u svom životu? Dobro posmatrajte svoje veze i budite iskreni - koji ljudi vam zaista znače. Obratite pažnju na svoje društvene krugove između punog Meseca 24. jula i 22. avgusta. Posle Merkuriovog prelaska u Lava 27. jula možda ćete se osećati osnaženim i spremnim da se suočite sa nekim senkama. Tada ćete biti podstaknuti da donosite hrabre, ali teške odluke o svojoj budućnosti.