Horoskop predviđa da će u periodu od 14. do 18. jula Mars i Pluton će biti u inkonjukciji i stvoriće pravu astrološku buru za tri znaka zodijaka, koji će se osećati kao da su van kotrole tokom ovih dana.

Osetićemo retku astrološku pojavu - Mars će biti u inkonjukciji sa Plutonom, a tri horoskopska znaka će najviše biti pogođena ovim dešavanjem. Naime, planeta rata, Mars je u inkonjukciji (konfuziji i haosu) sa Plutonom koji prezentuje smrt, tamu i izvor novih početaka. Možda osećate da ste moćan znak u horoskopu, ali ovo ipak nisu vaši dani.

Naredni dani će delovati kao ponovno rođenje, ali na bolan način!

Ova tri znaka horoskopa će se osećati kao da su van kontrole i najviše će ih pogoditi inkonjukcija Marsa i Plutona:

1. Ovan (21. marta - 19. aprila)

Ako postoji jedna stvar prema kojoj nemate tolerancije, to su nejaki ljudi koji bacaju stvari kad se naljute. Ono što će vam se dešavati tokom ovog tranzita je da ćete početi da primećujete sve što mrzite kod svih u svom životu - a onda ćete da ih izazovete. Ako mogu po svom, onda im to možete oduzeti i naterati ih da žale što su ikada išta želeli. Sigurno ćete se ove nedelje progurati u život svih, bili pozvani ili ne. Jednostavno nećete biti zadovoljni dok svi oko vas ne budu jadni kao i vi. Budući da je vaša vladajuća planeta Mars, vi ste presrećni kada preuzimate ulogu dominantnog ratnog gospodara. Stvar je u tome što samo tražite borbu i zauzećete se za bilo koga. Za ovu vrstu agresije ne postoji razlog, osim uticaja Marsove nekonjukcije sa Plutonom.

2. Lav (23. jula - 22. avgusta)

Izgleda da poslednjih par dana provodite u znaku Raku tako što ste "kraljevska napast". Pa, niste vi krivi, nego Mars koji nije povezan sa Plutonom, a koji će se završiti pre nego što sezona Lava preuzme vlast. Ovaj tranzit će vas saplesti na svakom koraku. Sve će vam ići teško tokom ovog tranzita. Ono što će se dogoditi je da nećete biti u stanju da išta normalno da tražite, želećete da zahtevate i da stavite do znanja da imate kontrolu nad situacijom! Bićete zli i nervozni, a svoje prijatelje ćete pretvoriti u žrtve.

3. Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Niko nema tako izražen takmičarski duh kao Strelčevi, a tokom trajanja inkonjukcije Marsa i Plutona, vaša takmičarska strana će biti hiperdominantna. Neće se kod vas toliko pojačati potreba za pobedom, već ćete želite da budete najbolji i prepoznati. Spremate se da postanete bog - vaš ego će narasti kao sam Univerzum, a znate šta kažu o egu? Što veći poraste, lakše je da pukne poput balona. Mars vam daje energiju da potkrepite svoje lude naučne planove za svetsku dominaciju, dok vas Pluton zapravo tera da mislite da ste zaista taj Mračni gospodar svoje mašte. Drugim rečima, vaša mašta - koja je bogata i intenzivna - glavni je temelj vašeg egomanijaštva.

Izvor: Sensa