U petak, 16. juna imamo samo jedan dominantan aspekt - Mesec u Vagi kreira trigon sa Saturnom u Vodoliji. Ovo je naročito povoljan položaj planeta za posao i razvoj karijere. Bićemo odgovorni, organizovani i spremni da zakoračimo u nove projekte. Ciljeve sledite sa puno fokusa, ambicije i samopouzdanja, pa je zbog toga petak idealan za pregovaranje sa šefovima, potpisaivanje ugovora i sklapanje partnerskih dogovora.

Subota će ipak biti raznolika što se tiče astrološkog uticaja. Mesec u Vagi u sekstilu je sa Marsom u Lavu u jutarnjim satima i može nam doneti hrabrost, volju, snalažljivost i aktivnost. Ukoliko u subotu imate da obavite neke važne zadatke, onda je jutro za to idealan period. Astrolozi upozoravaju da je najvažnije da se u komunikaciji služite isključivo istinom. Jutro će takođe biti idealno za ljubav, dobar odnos sa partnerom i porodičnuharmoniju.

Iako će subota početi bajkovito, veče donosi probleme. Mesec je u svojoj polufazi, a stvara i kvadrat sa Plutonom u Jarcu. Pred nama će se pojaviti veliki izazovi u odnosima sa bliskim ljudima, ali i osećaj unutrašnjeg nezadovoljstva i pasivnosti. Instikti su slabi, a mi želimo, ali se u istim tim željama i gubimo.

Nedelja će isto biti turbulentan dan u kojem se mešaju energije i emocije. Trigon Meseca i Merkura čini da naša inteligencija dođe do izražaja, kao i naše retoričke veštine. Otvoreni smo za nove stvari i nova saznanja.

Zbog opozicije Meseca i Urana možemo biti i hiroviti, uplašeni, ograničeni, ekscentrični i svojeglavi. Posebno je izazovan period za ljubav jer dolazi do intezivnih emocija i loše komunikacije, pa su u nedelju veče moguće velike rasprave sa partnerom.

Izvor: Sensa