Veruje se da u našoj svakodnevnoj rutini postoji bar nekoliko znakova kojiam nam Univerzum nešto važno poručuje. Međutim, mi često nismo u stanju da te znakove prepoznamo i protumačimo. Zakon Univerzuma kaže da nam Univerzum šalje nešto kada mu mi pošaljemo prave vibracije i u pravo vreme, ali govori i o znakovima upozorenja koje ne treba zanemariti.

Evo koji znakovi pokazuju da nas Univerzum na nešto upozorava:

1. Ptičije pero

Ako često slučajno na ulici nađete ptičije pero, onda ovo može biti znak da ste na dobrom putu. Analizirajte svoje nedavne postupke: možda ste ne tako davno sumnjali u nešto i niste znali da li radite ispravnu stvar, a Univerzujm vam na ovaj način pokazuje da je sve u redu.

2. Sanjate često isti san

Postoje neka verovanja da se Univerzum pobrinuo da se setimo samo onih snova koji nose posebno značenje - neku vrstu "poruke" iz intuicije. Ako često sanjate isti san, vreme je da ovo shvatite kao alarm za uzbunu, jer Univerzum pokušava preko sna da vas na nešto upozori. Čim ustanete, san koji se ponavlja zapišite i pokušajte da ga protumačite u skladu sa trenutnom situacijom u kojoj se nalazite.

3. Svemir piše pisma

Ponekad se nađemo na raskrisnici života za koju verujemo da je nemoguće preći. Teško nam je da donesemo odluku i izaberemo put - baš tada nam je potreban taj magični znak od Univerzuma, ali ga mi ne dobijeamo. Odgovor možete dobiti iz najneočekivanijeg izvora: pogled vam je pao na reklamni baner - pročitajte šta je tamo napisano. Takođe, moguće da vam je neko greškom poslao poruku ili ste, prolazeći pored kafeterije u kancelariji, čuli samo jednu frazu iz razgovora sa kolegama. Sve su to znakovi, vaš zadatak je da ih pravilno protumačite.

4. Deja vu

Imate li osećaj da ste već proživeli ovu životnu situaciju? Da li vas stranac u gradskom prevozu podseća na nekoga? Sve ovo možemo tumačiti kao znakove Univerzuma. Izgleda da vas Univerzum vraća na početak, unazad. Pregledajte sve svoje korake. Jeste li sigurni da ste učinili pravu stvar?

5. Prijatna muzika

Ako slučajno čujete omiljenu pesmu ili neku drugu prijatnu muziku u gradskoj buci, onda je ovo nagoveštaj da će se započeti posao izuzetno dobro završiti.

6. Tuđa radost

Ako se oko vas stalno dešavaju radosni događaji - jedan od vaših prijatelja odlučio je da se venča, kolega je dobio dete, prolaznik vam se nasmeši aka vas sretne... Ako se radujete zbog drugih, tada će i u vaš životu doći radost koju ste željno iščekivali.

Izvor: Sensa